Oldalak

2019. május 21., kedd

Poklok napja

volt a tegnapi nap, számomra. Reggel felfedeztem Zsebi újabb és újabb ásásait, rókalyukat ásott, rókalyukakat!!! A pusztítást ami vele járt nem részletezném, s tudom nm szabadna, az agyam szétdurrant. Még most is zsibbad a fejem. Annyira durva volt.

A nagy szélben, esőben kidőlt egy almafa, gondolom alá volt fúrva... S egy hatalmas akác, rá egy diófára. Ez gondolom így is marad,mert többet nem vagyok hajlandó intézkedni. Nem. Többet nem.



4 megjegyzés:

  1. Kerítsetek be egy pár négyzetmétert a faház mellett és csak akkor jöhessen ki,ha kint vagytok a kertben!Nem fog leszokni erről,öreg kutya,nem lehet átnevelni.Jobb ezt meglépni,mint agyvérzést kapni a károktól.
    Anci

    VálaszTörlés
  2. Hűha! Ez tényleg sok volt! Sajnálom!
    Nekünk is volt egy kutyusunk aki a frissen elültetett Néró szőlőt (és csakis azt) kiásta, majd elültettük, újra kiásta.... ez addig ment, amíg körbe nem kerítettük a szőlőt.
    Tényleg meggondolandó Zsebi elszeparálása kicsit a növényektől.

    VálaszTörlés
  3. Két éves koráig ,mindent kiszedett... megértük utána ültetni...Bent a fóliába nem bántott semmit Alex...
    Ahányszor a kerted? parkod, nézem és maconkájét, mindig eszembe jut, valamikor régen, mindig szerettem volna, ha akkora helyem van, hogy sétálópark? vagy kert lenne, mint a tietek...Orsinak virágai vannak, az is jó lenne...De most már úgy gondolom, jó hogy nem vált valóra, mert egészségügyileg nem birnám...és persze ez anyagilag sem kevés......Rettentő sok munkával jár, hogy ilyen szép legyen....Nem vagyok hive,hogy egy kutya el legyen szeparálva... de igy mindig sok kárt fog csinálni, lehet hogy valami megoldás kell...

    VálaszTörlés
  4. Ez igy tenyleg nagyon sok..de azt is tudom ok nem akarnak rosszat..Bambi szetragta a kedvenc papucsom,pedig eddig semmi hasonlot nem csinalt:) volt egy shih-tzu kutyam akit tragikusan vesztettem el, egy zsak szetragott papucsom cipom volt mellette. Vannak kutyaszelidito musorok, mint a suttogo..hatha ott talalsz ra valami segitseget. amugy nagyon sajnalom, egy egy noveny elvesztese nekem is meghalas.

    VálaszTörlés