Oldalak

2019. május 4., szombat

Folytssam?

Délután háromkor elkezdődött a mosógép beállítása. Mi segítséget nem kérünk, szerelő ide nem jöhet. Végül jött a szomszéd, de a fali cső akkor is folyt, kiderült elrepedt a cső. Végül hívhattam szerelőt, holnapreggel jön.

Egy gond van az egésszel, az ember idegeit a hadakozás szétőrli. No komment. Nem mondok semmit, semmit. Semmit.

8 megjegyzés:

  1. Ha jön... akkor jön...Majd megoldodik...Vannak dolgok, amin nem tudsz változtatni, hiába idegeled magad!Persze könnyű mondani....Vigyázz magadra!Jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Ne, ne folytasd! Nyugi, nyugi, nyugi, mert csak magadnak ártasz vele! Reméljük hogy ez volt az utolsó!

    VálaszTörlés
  3. Hogy érted hogy szerelő nem mehet? Nincs ember?

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az Ember nem enged szerelőt hívni, mondván, hogy majd Ő megcsinálja, mert ugye egy FÉRFI ember mindenhez ért...?!))))DDD
    Persze ez nagyon sokszor nem eképpen van, és ettől még férfi a férfi..)) Marianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerencsére pont kifogtam egy olyat, aki mindenhez ért. Tegnap épp húgom mosógépét szerelte meg, piti dolog volt, de szerintem simán elkértek volna érte több tízezer forintot. Szerencsém van ilyen szempontból.

      Törlés
  5. Jól elszállt a válaszom: igen, férfi... Én, ha valami nem megy segítséget kérek, nem kötöm meg magam, most ez a hadakozás felőröl, mert nem vagyok jól, s láttam, nem halad. Ma jött a nagyon rendes szerelő, megoldotta a csőcserét a falban. Bea, van ügyes szomszéd és szerelő is,csak szólni kellene nekik. A szólni kellenében áll a hiba.

    VálaszTörlés
  6. Igen a férfiak hiúsága.....nekünk másban jön elő nem szerelési, építési dolgokban. Idegőrlő bármi hozza is elő. Most már tényleg elég a sok rosszból, ami veled történt, talán vége is....a sok rossz után jönnek a jó dolgok. Ölellek.

    VálaszTörlés