Oldalak

2020. március 14., szombat

Amikor

a tél és tavasz váltása körül unokáimra vigyázok mindig vírusos beteg leszek. Tavaly már hazaérkezésem másnapján elkapott, most váratott magára, bár lehet, hogy a környezetemben, valamelyik boltnál szedtem fel. Vagy ki tudja? Unokámmal együtt lettünk betegek, 230 km távolságból. Ahogy ő (5) megfogalmazta"öreg a lábam, a torkomban lángnyelvek szaladgálnak" s fájt a háta. Nálam végtagfájdalom, a hátfájás dominál, némi hurutos tünettel. Iszom ezt a Sóbarlang teát, hatásos a felsőlégúti tünetekre.

Ma már felkeltem, mert aludni sem tudtam éjjel, s mert főzni is kellett. Ez a nemalvás tragédia. Tragédia. Főleg, hogy az altatót le kellett tennem, s várom, hogy a szervezetem helyreálljon tőle.


Véletlenül (?) került hozzám Az arisztokrata kémnő mellé ez a könyv. Nagyon jó könyv, nem belemagyarázós, mélyen emberi.

Ezt pedig a mesék és a misztikus könyvek kedvelőnek ajánlom:



9 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, vigyázz magadra! ♥

    VálaszTörlés
  3. Aki nem ismeri az álmatlanság rémét - boldog ember...
    A betegséggel kapcsolatban egy biztos, ha megtudod oldani saját magad elszigetelését, nagyobb az esélyed arra, hogy nem fertőznek meg, Na de kik, hányan tudják ezt a "luxust" megengedni? Így hát marad a remény és a hit. Ja, a szeretet is jó lenne, ha még hozzájönne....
    Mielőbbi kilábalást a bajból kívánok én is....

    VálaszTörlés
  4. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
    Nem próbáltad még a cukor+só kombinációt alvásra?

    VálaszTörlés
  5. Ha egyszerre lettetek betegek, lehet, hogy ott szedted össze a fertőzést. De jól megfogalmazta a tüneteit az 5 éves :)

    VálaszTörlés