Oldalak

2020. március 10., kedd

24 óra alatt tele lett az erdő viráģgal










8 megjegyzés:

  1. Szeretem. Erről kár lemaradni. Gondolom, Te is úgy érzed, ezért mész akkor is, ha nem vagy túl jól. 🙂 (Remélem, már igen!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor megyek úgy, ha nem bírom visszafordulunk. Még ne történt meg, ill. egyszer, de az ás dolog volt. S most jöttek a kisgyerekesek is, ez olyan jó volt.

      Törlés
  2. Én is készülök a hegyre, biztos rendesen beindult már itt is minden - csak állandóan "közbejön valami"... Talán holnap ?

    VálaszTörlés
  3. Menj csak, hidd el fel fog tölteni téged is.

    VálaszTörlés
  4. A tegnapi jó időtől kinyílt az aranyeső...Ez a mai melegfront "jó ébredést" csinált ma, jó ha fent tudok maradni...Vigyázzatok magatokra!Hiába lesz jó idő és meleg, ha dögrováson van az ember.20 fokot jósolnak

    VálaszTörlés
  5. De szép ez a napfényes kis erdő tisztás, ez a környezet hozzátartozik az álmaitok házához? :)

    VálaszTörlés
  6. Talán a faluhoz tartozik, innen 3 km. Véletlenül találtunk rá, felfigyelve a parkoló autókra. Aztán az évek során sokan felfedezték, egyre többen látogatják. Egy előnye van, a műút, így ha olyan az időjárás is járható. S mert telepített erdő vagy inkább parkerdőnek alakították ki sokszínűek a fái. Ez adja az évszakok változatosságát. Az erdő másik része már szinte csak bükk vagy tölgyfa.

    VálaszTörlés