Oldalak

2020. március 16., hétfő

Amikor nem kertezek,

S nem erdőzök, akkor baj van.Ez inkább helyzetjelentés. Tegnap lábra állni alig tudtam, ma jobb. Ez mezei inf. vírus vagy inkább vírus volt, de engem letepert. Inkább az alapbetegségemet. Nagyon gyenge vagyok. Mindig ez a helyzet, visszavei az alapbetegséget. Tünetmentes betegtársak lettek így ismét súlyos állapotúak. Azért bízzunk.S felvetődik a kérdés, elmegyek segíteni, itt a következmény. Tavaly ugyanígy jártam. Most nem is tömegközlekedéssel utaztam. S ismét lebetegedtem. Akkor jö vőre zárkózzak el a besegítéstől? Nehéz kérdések.

4 megjegyzés:

  1. igen, én - ha javasolhatom - zárkózz el a testi besegítéstől, és nagyon szorítok érted vigyázz magadra, magatokra kérlek, szépen kérlek
    (neked is szólok, hogy egy gonosz troll mesterkedései miatt kénytelen voltam lezárni most a blogomat, de olvaslak, és örülnék, ha sokat írnál, ha lenne kedved)

    VálaszTörlés
  2. Katalinnal teljesen egyetértve, csupán annyival kiegészítve, hogy aki/knek segítesz, azok nyílván tudják a betegségedet, valamint az ebből adódó teherbírásodat, nekik nem volna szabad felkérni segítésre, vagy ha Te ajánlod fel, akkor a fentiek miatt nem volna szabad elfogadni. Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előttem a nászasszony volt ott, őt váltottuk. Az én betegségem speciális, a fiam elfelejtette mivel jár. Vagy inkább a sok betegség miatt ők is teljesítőképességük határain vannak, voltak. Jövőre meggondolom, őszi besegítést ajánlok fel.

      Törlés