Oldalak

2018. október 30., kedd

Tavaszi reggelre ébredtem,

tavasz illata úszott a levegőben. Ahogy szellőztettem elmúlt évek, még kijárós évek hangulata kúszott be az ablakon. Rég éreztem ezt. Viszont csalóka, tavasz végképp nincs, legfeljebb bolond időjárás. Élvezzük? Naná! Megszívjuk? Valószínű. Viszont most oly jó lubickolni benne.


6 megjegyzés:

  1. Kedves Holdgyöngy, szürke szamarat játszottam, de mostanra úgy döntöttem, nem új blogot nyitok, hanem újra megnyitom, ami volt. Ide is visszanézek, régóta nem jártam erre, sok mindent csináltam. Jó egészséget!

    VálaszTörlés
  2. Én meg azon töprengtem, mennyire nem természetes ez a meleg. Megbolygatja az egész élővilágot. Igaz, már régen felbolydult minden, nem most kezdődött.

    VálaszTörlés
  3. Mennyi virág nyílik még mindig!

    VálaszTörlés
  4. Ugyanezt mondtam a férjemnek tegnap reggel a teraszon állva, hogy nem őszi, hanem tavaszi illatot érzek. Nevetett is egy jót rajta, hogy biztosan fiatalodom.
    Sajnos, nem normális dolog ez, de élvezzük a szép színes, virágos, enyhe őszt! Nem emlékszem rá, hogy ilyen szép őszünk mikor volt.

    VálaszTörlés
  5. Igen, ez így van. Nagyon élvezzük, de kemény böjtje lesz. Nem is gondoltam rá, de megtudtam,hogy az őszi vetést nem tudják elvégezni a szárazság miatt,ami nagy baj.

    VálaszTörlés
  6. Amennyire szép, annyira nem jó. Én is azt gondolom, lesz még böjtje ennek....

    VálaszTörlés