Oldalak

2016. június 13., hétfő

Itt várakozik

 az éjjeliszekrényemen Karen Blixen Volt egy farmom Afrikában c. könyve. Újraolvasásra. Címlapján a könyvből készült film oly emlékezetes jelenete: hajmosás a folyónál.
Most találtam egy cikket Robert Redford  kortárs indián művészeti gyűjteményéről, amelynek Sundance-n lévő birtoka ad otthont. Szívesen meglátogatnám.

 "Sundance is a mixture of old and now, lush and spare, sophisticated and primitive—like art itself," says Robert Redford, who over the last 20 years has gradually developed the Utah ski resort and created a community dedicated to the arts,


 robert redford sundance utah 7

robert redford sundance utah 4

 robert redford sundance utah 5

3 megjegyzés:

  1. Vigyetek engem is!:)

    Nekem a konyv annyira nem tetszett..arra gondolok, hogy a filmben a romantika kap nagy szerepet, mig itt egeszen mas hangvetelu az iras, marmint a konyvben.Olyan szaraz, targyilagos.A film csupa erzelem.Nekem eppen olyan kancsom es hozza kistalam van:)

    VálaszTörlés
  2. A film nekem is az érzelmek miatt kedvencem. No, meg a két főszereplő miatt.A könyvet azt hiszem előtte olvastam, úgy más volt. Majd kiderül, most milyen lesz. Volt egy Afrika korszakom, mindent összeolvastam, ami erről szólt.

    VálaszTörlés