Oldalak

2020. szeptember 1., kedd

Két film

Idegenek Velencében 


Egyszerűen elmentem a könnyen emészthető filmek felé. A fentit nem tudtam befejezni, az alsót eleinte csúsztattam,aztán láttam, hogy nem olyan durva(mihez képest) így végignéztem. A 


 

Felnőtt játékok 

Embertelenül fáradt vagyok. Rossz természetemmel reggel telefonon jól kiborított az állatorvos. Rossz természet=kiboríthato vagyok. Nem szetetem, ha meghazudtolnak, ha bunkó módra--beszélnek velem. Ő ezt a stílust viszi. Amúgy kiváló orvos, csak... Aztán valaki megvigasztalt, hogy mégsem bennem van a hiba. Igen, ha az ember fitt, nyugodt, s kipihent lepörögnek róla a dolgok.  Most egyik sem mondható el rólam.

Kicserélték a macska kötését, érdekesen áll a lába azáltal, az új  kötésben, s még most is kába. Megszenvedtem míg az este magához tért, s most finom voltam. Akinek volt altatott állat a, macskája úgyis érti. 

Végre esett, lehűlt a levegő. Azt hittem egy napra elmehetünk valahova, sehol nem voltunk a nyáron. Nem ez a gond, csak lehessek máshol, pihenhessek, kialhassam magam, s kiszolgáljanak. Teljesül ez valaha?

Szemem félig lecsüng  nyomom a gyógyszert magamba. Piheni, pihenni, s pihenni kellene









2 megjegyzés:

  1. Ebben a nehéz időszakban a könnyen emészthető filmekre van szükség! Nekem a feliratos török sorozatok jelentenek kikapcsolódást. Úgy örülök hogy rájuk találtam!
    A világ egy terített asztal sorozatot rögzítettem (meg még néhány ismeretterjesztőt) azokat nézem rongyosra ilyenkor mikor nem tudok aludni.
    Örömteli szép napokat neked!

    VálaszTörlés
  2. Értesz akkor, ezek kapcsolnak ki.

    VálaszTörlés