Oldalak

2020. január 2., csütörtök

Én sajnos ezeket a filmeket szeretem,

https://videa.hu/videok/film-animacio/felettunk-a-fold-romantikus-sci-VfEZg9Vd41RQMw6u

no meg kikapcsolódásként nézem a Derricket. S a kommenteket elnézve vagy inkább olvasgatva, akármilyen régi is a sorozat valamiért mégis mozgatja az embereket. Ezért a valamiért nézem, folyamatosan, amit tudok, bírok, s ha időm is van rá.

És akkor játsszunk:





9 megjegyzés:

  1. Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk. Engem a természettudományos csillagászati, történelmi és úti filmek érdekelnek és óriási szerencsém ez a műholdas/parabolás adásvételi lehetőség. 80 csatornám van, de bevallom max. 10 az, amit viszonylag rendszeresen nézek. A neten megtaláltam a programokat, így aztán ki tudom választani, hogy melyik adón, mikor és mit nézek. Így aztán youtube-os filmekre már szinte nem is marad időm.

    VálaszTörlés
  2. Én is nézek néha ilyen filmeket, de miért írod, hogy sajnos, milyen értelemben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem közönség film, lassan hömpölygő, kissé elvont, finoman kifejezett érzelmek. Engem valami mégis előtte tartott. A férjem szerint a nyavalygós filmeket kedvelem.

      Törlés
    2. Hát igen, a férfiak és nők között az a különbség, hogy a férfiak nem törődnek annyit az érzelmekkel, ez inkább a nőkre jellemzőbb, és ezért tartják nyálas dolognak, ha sokat lelkiznek egy filmben, vagy dalban, beszélgetésekben.
      A fiam megjegyzése a kedvenc zenéimre, dalaimra mindig ennyi: nye...nye...nye :)
      Férjem pedig engem őrjít meg az érzelmes régi magyar slágerekkel, amiket néz a videón, és fars hangon énekel velük. Mivel ez rendszeres nála, ezért időnként meg kell kérnem, hogy most szüneteljen, mert kihallatszik a konyhába, amikor főzök.

      Törlés
  3. Irtam sokszor nincs tv-nk. Engem a lakberendezés érdekel nagyon, építészet, művészet. Szerencse, hogy mások vagyunk. Így sokszor mutatsz olyanokat, amire másként rá sem találnék.

    VálaszTörlés
  4. Én meg újra felfedeztem a Columbot. Csuda természetű nyomozó. Vissza térünk a nyugisabb világhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5Ezek a bünügyi filmek tényleg más világok mint a maiak.

      Törlés
  5. Kinek tartozol/tartozunk elszámolással, hogy mit szeretünk? én is szeretem az un. tingli-tangli filmeket, ami szórakoztat, ahol örülni lehet a végkifejletnek. Ez nem azt jelenti, hogy ne nézném meg a komoly filmeket, ami szó szerint belenyom a székbe. Azokat is szeretem.

    VálaszTörlés
  6. Orsi valahogy az érzelmek nagyon fognak, s az ilyrn filmek bizony néha nem.könnyűek. Perszd másko beleférnek a mások is, pihenésül, kikapcsolódásnak.

    VálaszTörlés