Oldalak

2020. január 30., csütörtök

Ilyen volt a január













s a változás, az új tavasz reménye:




S itt pedig valaki rág!

7 megjegyzés:

  1. Látványnak nagyon szép. A hosszantartó szürkeséget nem szeretem. A minap hallottam a rádióban, hogy már néhány gólya visszaérkezett. Meglepően sok virág bontogatja leveleit, szírmait. Jön a tavasz!!! ( Lehet, hogy hó majd márciusban lesz megint.)

    VálaszTörlés
  2. Valószínű ezek a hangulatos képek már nem térnek vissza, mert egyre melegebb időket jósolnak. Ezért legjobb megélni az adott napokat a maga szépségében.

    VálaszTörlés
  3. Nem mondanám, hogy egyértelműen örülök ennek a tél nélküli tavasznak. Tegnap ütöttem agyon az idei első lepkeszúnyogot ! És bizony tartok tőle, hogy majd márciusban kapunk esetleg még ízelítőt a téltől, akkor, amikor már minden virágzik...

    VálaszTörlés
  4. Azért csak volt egy kis dér, egy kis fagyos idő, kevés hó. Ennyi a tél mostanában, lassan ezt kell megszoknunk. Ne is várjunk keményebb időt, persze ez a kártevők paradicsoma lesz így...

    A Bihar hegységben sincs hó, ill. nagyon kevés, tavaly ilyenkor másfél, két méteres hóval küzdöttek. Még márciusban a krókusz túrán is lehetett látni a bódék tetején legalább egy méteres hóréteget.

    VálaszTörlés
  5. Szürke, komor az időjárás, ha süt is a nap , a fújó szél hűt. B..s miért nem látom a szépet? Tavaly rendeltem növényeket, korán, a csalóka tavaszban kiültettem őket. Sokan megsínylették. A föld, ahogy írod Orsi nedves, nem lehet rámenni. A bőrünket legalább meleg szél simogatja, lehet menni az aszfaltos erdőbe kirándulni, amúgy csak dagonyáznánk, mint a vaddisznók. Azért én visszasírom a jól bevált, négy évszakos világot.

    VálaszTörlés
  6. Jól soroltad a képeket!Így úgy tűnik,mintha a blöki a cicát nézné...
    Na,éppen ilyen terriert szeretnék én is!Hiányzik a kutya...
    Anci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami "RENDCSINÁLÁS" VOLT, MERT ZSEBI MELLETT VÍGAN SÉTÁL, DE AZ SEM KIZÁRT, HOGY lÁJBI ŐT UGATTA ÉPPEN.

      Törlés