Oldalak

2017. augusztus 7., hétfő

Fellélegezve

Tegnap volt eső, aztán száraz vihar, majd jött az igazi esővel, felhőszakadással. Elállt, erőt gyűjtött,s újra beindult. Lehetett a vízet a hordóból kimerni, helyet adni az újabb adagnak, s vízet gyűjteni a majdani locsolásokhoz, mert a föld, s egyes növények nagyon meghálálják.

Zsebi túlélte a hatalmas mennydörgést, néha félelmetes volt. Még nekem is.

Ma reggelre pedig érezhető volt ahogy fellélegzett a kert. Éreztem ahogy tele tüdővel szívja magába friss, hűvös levegőt, amire mindenkinek nagy szüksége volt. (Mondjuk a frontot kísérő tünetek elmaradhattak volna, de  a jókért az ember hoz ennyi áldozatot.)

4 megjegyzés:

  1. Itt is meleg volt bar kozel nem annyira..30 koruli,aztan itt is lejjebb ment.Chertseyben mar ejjel 8 fok volt..igaz amikor ott voltunk is 9..mondjuk en nme banom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágnes ami itt volt, már sok volt a jóból. Legalább éjjel legyen hűvös.

      Törlés
  2. Nálunk is volt eső az éjjel - de szerencsére a csendesebb fajta. Legalább ma nem kell locsolnom....Sajna a hét második felére újra visszajön a forróság :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, látwszik mindenen hogy megázott, életre kelt a kert. Van,a minek azért már késő. Képtelenség mindent vödörből locsolni,. Hosszú a telek.

      Törlés