Oldalak

2020. május 14., csütörtök

No comment



 Ezek után szárítanátok teànak? Énnem, visszametszettem . Két napja adta a
szomszéd, hogy legyen új és dús.Lett.


5 megjegyzés:

  1. Hú! Nem túl bizalomgerjesztő 😒

    VálaszTörlés
  2. Nincs mese irtani kell - de rendesen. Nem lehet itt kávézaccal, meg söröspohárral szórakozni.

    VálaszTörlés
  3. Szörnyű látvány!Utólag visszagondolva nem volt jó ötlet a mulcs leszórása.Olyan,mintha megágyaztatok volna nekik szépen.Alatta védve vannak.Jó lerakóhely a tojásainak is.Előtte kellett volna kiirtani véglegesen őket.Nem tudod másképp,csak drasztikus irtással amíg egyet is látsz belőlük.Drága az irtás is.
    Gondold meg és vegyél két futókacsát,akkor méreg sem kell.Nem bántja a növényeket és minden csigát kiirt.Aranyosak,szelídek.
    Nálam a kikelt tökféléket irtják ki a csigák.Este,reggel szedem őket.Ölöm,de mindig van utánpótlás.
    Anci

    VálaszTörlés
  4. Pfujjj, de gusztustalan :( elkeserítő. Hogy tudnak ennyire szaporodni? mint minden, ami kártevőnek számít.
    Régebben ilyenkor tavasszal, nyáron soha nem láttam poloskát, csak ősszel, mikor bújtak be a lakásba. Most mindenütt látom őket, na az még egy gusztustalan rovar (vagy bogár? nem is tudom melyik kategóriába tartozik, mindegy is, utálom)

    VálaszTörlés
  5. Valószínű, ti láposabb helyen vagytok,azért van már most ilyen sok csiga még szerencsére nem sűrűn van nálunk..A sátrakba télen is vannak, így irtani kell, nem pusztulnak el télen, de kint egyenlőre kárt nem csináltak, ráadásul olyan nagy a szárasság, talán azért is vannak még talán a kővek és más búvó helyen...
    Van viszont más rágcsálónk, szintén a sátorba, amit egyenlőre még a permetszerek sem írtották ki, és nem csiga...Készítettem képeket, majd mutatom neked!

    VálaszTörlés