Oldalak

2017. október 16., hétfő

"...vajon miért vár az ember mindig másik évszakot?"




 
 Színkavalkád az erdőben.






 

 Összenőttek.
Valahol a gyökerüknél. Először csak néztem, miért sárga, s miért zöld ugyanakkor. Közelebb érve láttam meg az okát. Az hogy UFO is megbújik a fán a legtermészetesebb ezek után.


 

Vajon miért kedvencem ez a fotó?

Az erdő amúgy tele volt sétálóval, a parkoló autóval, kicsit odébb pedig a gombázók autói parkoltak. Szép októberi vasárnap volt, igazi vénasszonyok nyara.

6 megjegyzés:

  1. Ez a ti kaputok? Ennyire közel laktok az erdőhöz? Ó,de csodás!

    VálaszTörlés
  2. Mamka, ez a vadászház zárt területének a kapuja, ahol a tó is van. Néha kinyítják, úgy hagyják, bemehetünk, máskor zárva van. Onnan jöttünk kifele, a sok színes csoda közé. Bent csak a tavi fotó készült. Múltkor Zsebi belepottyant a tóba...

    VálaszTörlés
  3. kedves Holdgyöngy, jó ideig nem néztem feléd, de megírtam miért, most már a blogomba is. Hát nem semmi a költözködés. No de nem is erre akartam reagálni, hanem a címre. Miért, ki akar mindig más évszakot, mint ami van? én úgy megszoktam, hogy pont azt szeretem, amiben éppen vagyok, hiszen hiába is akarnék mást, ha egyszer nem lehetséges. Jó, jó, a nyarat nem kedvelem, de azt is muszáj elviselnem, és nagy szerencse, hogy ez a nyár valahogy nem volt annyira sokszor túl meleg. - A képeid csodálatosak, nem is tudom, hogy van erre időd, szinte nap mint nap rengeteget fotót csinálni, föltenni, hozzáírni. Hiszen még nézni is sok idő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isabel, se kutyám, se macskám, ráérek, meg szeretem csinálni. Más is fényképezett az erdőn, nem csak én. Nem is lehetett volna anélkül, oly szép volt.

      Törlés
  4. Gyönyörűek a színek, nem győzök vele betelni, legalább annyi energiát adnak, mint tavasszal mikor virágba borul a hegyoldal... ❤️

    VálaszTörlés
  5. Ma én is voltam ősz-fotózni - valami pazar csínkavalkád van erre mifelénk is. Majd mutatok képeket !

    VálaszTörlés