Oldalak

2014. június 14., szombat

Találkozások

Hónapok óta VÉGRE eljutottunk az Őriszentpéteri termelői piacra,


ahová azért is ellátogattunk, mert szerettem volna személyesen megismerni Ellát, a Göcsej tájegység ízei blog bloggerináját. Nagyon örültem a találkozásnak, mert egy nagyon szimpatikus, kedves hölgyet ismertem meg a személyében.


S ez itt a reklám helye! Ella árul az Ízportálon is, kapott olyan megrendelést Budapest környéki iskolától, hogy év végére egy  osztály tanárainak terménykosarat rendeltek tőle az általa forgalmazott gyógynövényes szörpökből, stb. Micsoda ötlet!

A szomszédja kakukkfüves és bazsalikomos, tehéntejből készült sajtot is árult, ezekből került  a tarisznyámba is. S a finom Soós perecből!

(Most látom ő kercaszomori. Pedig gondolkodtam, hogy akkor már Annamarit is meglátogathatnánk, de ezt szervezni kellett volna, nem állíthattunk volna csak úgy be, hogy éppen erre jártunk!)

S ha már Őriszentpéteren vagyunk  a piacon, kibe botlik bele az ember, mint a mesetársába! S követtük őt  Pityerszerre, a szatócsboltba, ahol új, macskás kulcstartót vásároltam.




 Ilyen volt,
ilyen lett:

Voltak meseszépek, de sokat használom, s egy világos kulcstartó gyorsan koszolódik, pedig egy régi fotós, jaj , de nagyon megtetszett!

Folyt. köv.

4 megjegyzés:

  1. Végre összejött a találka :) Jó kis nap lehetett!

    VálaszTörlés
  2. de jóó, imádom az ilyen napokat :)) még, még, mesélj még:)))

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Én is örültem a találkozásunknak.....
    tetszik az új kulcstartó is......

    VálaszTörlés