Oldalak

2020. április 1., szerda

A hajnal ismét

a mobilom felett talált rám. Felébredek hajnalonta, s hogy ne világítsak az uramnak, marad a mobil. Nem vagyok nagy fb barát, de mostanában sokat vagyok ott. Elsősorban a falunak van egy csoportja, a híreket ott osztják meg. S van még egy-két csoport ami érdekel. Mint tudjuk a világ közepe a fb.

Azt viszont nem értem ezek az ismerősöknek ajánlások, hogyan működnek? A rendszer ajánlja ki, vagy az illetők szeretnének ismerőseik közt tudni? pl. az instáról összekapcsol emberekkel. Ott a fb-vel nem kötöttem össze magam, azok az ismerősök legyenek ottani ismerősök, s ne protokollbeliek. Akkor mégis, hogyan ajánlja fel az instásokat? Hogyan? Na, hogyan?

Úgy látom azért a helyzet sok szeretetet, s odafigyelést is nyit az emberekben. A dolgozók ápolók, gyógyszerészek, boltosok felé minden esetre, megérdemelten. Nálunk a CBA felkínált előrendelési lehetőséget, a csomagért csak fizetnünk kell a helyszínen. Igaz, azóta már külön korosztályos időpontok is vannak a vásárlásra, mégis egy jó lehetőség ez, akárhogy is.

Most néhány rendhagyó fotót mutatok a kert hátsó részéről, itt sétálunk naponta többször Zsebivel. Pontosabban edzünk. Pazar az idei tavasz.







no
és a szomszéd kertje:







3 megjegyzés:

  1. Elméletileg egyszerűen :) Az Instagram a fészbuk tulajdona. Az email címed alapján valószínűleg. Plusz közös ismerősök, lokalizációs adatok, érdeklődési kör stb.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Instagram

    VálaszTörlés
  2. Közös ismerős, talán.Egy kettő. Akkor kiváló lokalizációja.

    VálaszTörlés
  3. De jó látni ezt a sok ébredező, zöldülő szépséget!

    VálaszTörlés