Oldalak

2020. április 19., vasárnap

Tulipános

Idénre sikerült pár szép tulipánt ültetni. Zsebinél valaki állandóan "eltünteti "őket. Kivétel persze akad, s a hátsó kertben, ahol elődeink virágoskertje volt máig jönnek fel a tulipánok. Zsebi ide, Zsebi oda, és a többi föld alatti segédkertész tevékenysége. Akkor hogy is van ez?



 


 

 



  

 

 

 




 

















6 megjegyzés:

  1. Szépségesek! Megint sikerült elvarázsolnod a kerteddel! Jól indul a napom, kigyönyörködtem magam bennük. Az utolsó képen lévők nekem is van, nagyon szeretem őket! Meg mindet!
    Ezen már én is elgondolkodtam, hogy agyonig dédelgetjük a virágainkat és ha van kedvük, akkor virágoznak. A temetőben soktam rácsodálkozni, hogy a régi sírok között, ahol már évek, évtizedek óta senki nem is jár, a nárciszok olyan csoportokban virágoznak. Az enyémek az idén itthon se kényeztettek el sok virággal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a csapadékhiány is fogja őket a novekedésben. 2 cm-es orgonavirágzat.Na ne!

      Törlés
  2. Nekem nincs tulipánom, valahogy nem is szeretek velük vacakolni hagymát ki, be, stb...Volt régebben, aztán mindig több volt a levele, mint a virága.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sosem ásom ki, megteszik valaki vagy valakik segédkertészek. Nyom nélkül tünni elag azért nem semmi. 2- 3 fajta viszont így is megmaradt valamiért.

      Törlés