Oldalak

2019. augusztus 31., szombat

Szeretem ezeket a házkereséseket

https://www.youtube.com/watch?v=4ZKsx4pz_Ik

Skócia, gyönyörű a táj. Egynémely ház környezete lélegzetelállító, percig nem haboztam volna a vásárlással. Angol vidék, már olyan jól ismerem a keresések által, s ha egy nap legalább egy adást nem nézek meg elvonási tüneteim vannak. Szörnyű.

Aki pedig szívesen olvassa Frances Mayes könyveit, nekik ajánlom:

 https://dreamofitaly.com/tuscan-sun-special/?ref=PRH1E81E4119D1A&linkid=PRH1E81E4119D1A&cdi=3329DC2C53791C48E0534FD66B0A1842&template_id=13767&aid=randohouseinc30184-20

Íme az ajánlója:

 Álom Olaszország: Toscana Sun Special

Az Olaszország álomjának első két évszakában Kathy McCabe az olaszországi utazási szakértő eljutott Olaszország legvarázslatosabb sarkaiba Abruzzótól Rómáig és Bazilikátától Velenceig. Most meglátogatja a toszkáni Cortona hegyvidéki városát, és olyan nővel találkozik, aki ugyanolyan szenvedélyes lehet Olaszország iránt, mint ő - a toszkán nap alatt, Frances Mayes írója.

Frances meghívja Kathy-t Bramasole-ba, a villába, melyben ő és férje egy kis rögzítő felső részéből világszerte jelenséggé változnak, beleértve a találatos filmet! Kevés ember tartózkodott a Bramasole kapuja mögött, de Kathy elviszi Önt, hogy meglátogassa a kertet és a ház gyönyörű szobáit, és beszélgetjen Frances-szel arról, hogy mi az, ami Olaszországról szól, hogy visszatérjünk újra és újra.

Frances megmutatja Kathy-nak a Cortonáját, kezdve a kávé hagyományával a piazza-ban. Ez egy kézműves, művészi kincsek, ételek, bor és rengeteg helyi barát által töltött nap. Kathy főzőtanfolyamot élvez a Michelin csillag séfével, Silvia Baracchi-val, és Frances férje, Ed Mayes meghívja Kathy-t, hogy betakarítson olajbogyót Bramasole alapján. A különlegesség egy hihetetlen koktélparti csúcspontja, amikor a toszkán nap lenyugszik, és Frances leckéje arról, hogy miért olyan fontos meglepni életét! Csatlakozzon hozzánk, amikor Olaszországról álmodunk, a toszkán nap alatt, az Olaszország álmában: a toszkán nap különleges. A PBS állomások augusztus 19-én kezdik meg a speciális sugárzást. Néhány hónapot igényel a helyi menetrend bevezetése. Őszi premierje a Create TV-ben ősszel!

2 megjegyzés:

  1. Csodas a kert, persze nem veletlen, josarkany orzi..en a mokusokkal haboruztam a masik haz kertjeben..jo munkahoz valoban ido kell, megeri.
    Az uj kutyanak kuldok egy simit, Zsebinek meg kitartast a megszokashoz:)
    Szeretem a kerti diszeket, persze vigyazni kell, hogy ne legyen sok..nem konnyu, angyalkasodtam, legalabb 5 vagy 6 van:)

    VálaszTörlés
  2. Agnes e pullanatban viz is kellene...

    VálaszTörlés