Oldalak

2018. február 16., péntek

Mondtam én , hogy nem hiába sóhajtozom,

mert az lett a nyavalygás vége, hogy az orvos javaslatára vettem Milgammát (N), mert lépni alig tudok, alkalomadtán a lépcsőjárásom gyalázat. Bedurrant valami.

Tegnapelőtt megjelent Cirnyó, félig evett, aztán pár órára szó szerint beájult a ládán. Felébredve befejezte az evést, s eltűnt azon tépetten, ahogy hazajött.


Az Öregasszonyt sem láttuk vagy 4.5 napja, már siratom. Mózsi is csavarog állandóan. Nép- azaz macskakonyha vagyunk. Csak Bársinka alszik bent, a fotelben, legyen már itthon is macska.

A kívánságok: 


Ez még születésnapi volt:

S egy kis téltavaszi hírmondó:



 Kikeleti bangita

 Rózsa...

 A Varázsmogyoró hóra-fagyra teljes virágzatban.

 Japánbirs


 Nárcisz

 Tulipánok és a krókuszok. Ismét a későbbiek tartanak előbbre. Ki érti ezt?


8 megjegyzés:

  1. Most már tudod, hogy mi a baj. Ez sem oldja meg a gondot, de legalább lehet ellene tenni. Gyógyulj meg mielőbb!
    A természet már érzi a tavaszt. Kedvesek a kis kék virágaid és a szülinapi is, ilyet még nem is láttam (vagy csak nem figyeltem rá).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katici, a piros korallvirág, de valami újféle virágzattal.

      Törlés
  2. A Milgamma nagyon jó!Mikor bordaközi idegzsábám volt, akkor az hozott helyre. Hogy megfeledkeztem én azóta róla!
    Nálatok már igazi tavasz van! Mennyi szépséged mutatkozik már! Nálunk még mindent hó borít, várhatok a tavaszra! Igaz, mindig úgy van, hogy máshol már el is virított a hóvirág, amikor az enyém kezd virágozni. A varázsmogyoródat mindig megcsodálom! Az én kikeleti bangitám most alig hoz virágot. A benti virágaid is nagyon szépek!
    Kellemes, fájdalom mentes hétvégét neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öröm volt nézni ahogy a hó alól törtek elő a növények, néha órák alatt.Most már olvad itt is erősen.Baranyában még előttünk is jóval előbbre jár a természet. Neked is szép hétvégét.

      Törlés
  3. Errefelé is van valami mozgolódás a macsekok között, mert az én fiúm is kimaradozik...Igaz, olvastam, megérkezett az első gólya. Szóval aki tagadja a klímaváltozást, az nincs magánál.Az egyik krókusz nálam is kinyílt - de érdekes módon az árnyékos helyen élő hóvirágok még épp csak bújnak míg a kert napos felében lévők már lassan elvirágzóban vannak...
    Milgamma ügyben nincs infóm, de sokszor érzem, mint annyi minden másban, ebben is át vagyunk verve. Megjelenik egy új gyógyszer, egekig dicsérik - míg aztán jön egy másik "még jobb"...
    Nehéz tudomásul venni a korunkat és a vele járó bajokat - ez viszont tény. Öregség ellen nincs orvosság.(Sajnos - még)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen igaz az utolsó mondatod, jönnek elő a nyavalyák, mintha nekem nem lett volna előtte is elég.

      Törlés
  4. Mi az a Milgamma? nem kötözködni akarok, csak arra gondolok sokszor, amikor egy szert hasznosnak vélünk, nem az van-e mögötte, hogy a szervezet amúgy is meggyógyítaná magát, szerek nélkül is? mert bizonyára nem azonnal hat a szer sem, eltelik mondjuk egy hét, és akkor arra fogja az ember, hogy hatott. Pedig lehet, hogy magától is javulna az a bizonyos dolog. Remélem, nem veszed bántásnak, amit írtam, csak én amolyan kurkászó fajzat vagyok (dupla skorpió, aki mindig a szőnyeg alá nézeget, mi is van ott, ami bűzlik). Nekem most nincs ándungom elég régen blogot írni. Mert viszont most én tényleg egy szertől vagyok más, mint eddig. A krónikus fejfájásomra kaptam és pont 8 napja szedem, de teljesen ki vagyok ütve, fél napokat alszom, aztán ha fölkelek, még néhányszor elszunyálok a fotelban, a vérnyomásom meg hol fent, hol lenn. Na szóval nem az ilyenekről "beszéltem" az előbb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reumatológus javasolta, B vitamin alapú. Most nem látom a papírját, gyulladáscsökkentő anyagot is tartalmaz. Ez visszatér nálam már, ezek szerint. Csak mitől lobban be?

      Törlés