Oldalak

2018. február 3., szombat

Gondolom,

ti is éreztettek már ilyent, hogy elegetek van mindenből.

A háztartásból,
a főzésből,
a takarításból,
mindenből, mindenből.

Elegem van.

Úgy kimennék a világból.

fotó a netről vagy valamelyik blogról?

9 megjegyzés:

  1. Ó! Az "elegem van" érzés nem túl jó. :(

    Ha már így rákérdeztél: engem ezek a dolgok (házi munka) nem frusztrálnak, mert egyedül vagyok és akkor csinálom, amikor kedvem van, viszont lakatlan szigetre szoktam vágyakozni, elég sűrűn. Oda mehetnénk együtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod nem szeretem a kötöttségeket, s ez az. Rabszolgamunka, néha nagyon az. Menni szeretnék, nem lehet, pedig olyan jó lenne. Hosszú már ez a bezártság. Igen, mennék veled,ha lehetne.

      Törlés
  2. A házimunka engem sem, szinte sosem. De mástól simán előjön, úgy hogy indulhatunk ki a világból. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tami, néha ha a létezés is nyűg, nekem az is nyűg, s a szabadságot nagyon szeretem. Oly jó lenne néha kimenni a világból.

      Törlés
  3. Azt hiszem jó társaságban lennék, akkor vágjunk is bele!(Amúgy én néha megőrülök tőle, de azt hiszem inkább ömmagamammal van bajom ilyenkor. Csak valamire rá kell fogni.)

    VálaszTörlés
  4. nekem ez mindennapos, azon lepődnék meg, ha bármi is feldobna még. Azért tennivalót mindig találok, nem fekhetek egész nap kataton állapotban. A test még kívánja az ételt, és talán a lélek is kíván valami jobbat, csak még nem tudja, hogy mi az. Szégyen, ebben a korban!

    VálaszTörlés
  5. Hogyne lett volna már ilyen! az örök körforgás, hogy még most csináltam meg valamit és már megint kell(ene) de úgy utálok megint hozzáfogni, aztán a mit főzzek? kérdés, ha nem is minden nap, mivel vagyok lemaradva, mi lesz holnap és sokszor érzem azt, nem érek a végére, na ekkor szokott elszakadni a cérna és akkor szeretnék kiszaladni a világból.
    Úgyhogy csatlakoznék a gyülekező csoporthoz :D

    VálaszTörlés