Oldalak

2024. július 4., csütörtök

Hogy a szellem vagy művészet emberei

" el ne bízzák magukat". Íme, egy újabb látlelet. Olvassátok el, végtelenül szomorú lesz tőle az ember. Lassan az élet minden területe semmivé lesz, általuk. Hova jutunk?







 

6 megjegyzés:

  1. Elolvastam és üvölteni lenne kedvem. Anikó, ez mind-mind a mi (választók) hibája. Annyiszor elgondolkodom rajta, hogy csak én vagyok hülye, hogy másként látok mint a "többség". Nagyon szomorú vagyok! Lassan nem marad itthon szakember....... nem is folytatom, mert az én egészségemnek se használ.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokszor felhúzom magam rajta, az uram meg hallgatja a sok butítót. Hogy friss legyen a hírekben, amik nem azok, tulajdonképpen. S sokat gondolok szegény Kossuth Lajosra, hogy foroghat a sírjában, hogy mi folyik a neve alatt.

      Törlés
  2. "magyar a magyart nem tudja értékelni? " - nem! Soha nem is tudta, soha nem is akarta. A magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége, ennek az írásnak szinte minden mondatából ez jön le.
    Itt is csak az érvényesül, akit lehet mutogatni, aki beáll a seggnyalók közé, hiteltelen, jellemtelen "hírességek" - nagy feró🤮, tóth gabriella "művésznő"🤮, ákos 🤮stb akiket százmilliókkal tömnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy inkább a hatalom a magyarok ellensége, belemehetnék itt sok ,nem akarok. Majd keresek erről egy beszélgetést, ha még fent van. Ha...

      Törlés
  3. Jaaaa, az a ribizlis fotó csodás! ❤️😍

    VálaszTörlés