Oldalak

2021. július 21., szerda

A bajban párosan szép az élet

 Tegnap megcsúsztam hazafelé jövet apró kavicsokon, amelyeket az eső sodort le, az autók pedig az út szélére. Már csak hatalmas esés után a földön vettem észre magam. Megrántva a bal oldalam, szétszakítva a térdem. Varrással megúsztam törés nélkül. Milyen csodálatos! Viszont nagyon dagadt. Természetesen az egészséges térdem. Most aztán töröm a fejem, ha lüktető lábbal felállok, hogy melyikre is támaszkodjam? 

Némi búbánatos fotók, abból az időből. amikor a felhőkből csepegett az eső.




















12 megjegyzés:

  1. Előbb olvastam a levelet,most látom,hogy mi történt a térdeddel.
    Szerencsés vagy,hogy nincs törés.A zúzódás is nagyon fáj,de előbb gyógyul.
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Anci

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom, hogy így jártál! Mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Vigasztaljon a gyönyörű kerted! A fotók csodálatosak, de a legjobban az a kosár cica tetszik! Nagyon cuki! Na, jó! Azért a klematiszok, meg hortenziák is versenyben vannak, meg az a csodás színes kertrészlet a 15. fotón.

    VálaszTörlés
  3. Jujj, tudom milyen térdre esni. Jobbulást kívánok! 🤗

    Kérem szépen a kosár macskát! ❤️😄

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sajnálom, hogy elestél. Mielőbbi gyógyulást kívánok. A virágok és a cica nagyon szépek. A cicusnak jó, csak úgy gondtalanul szundikál, mindenféle gond és fájdalom nélkül.:)

    VálaszTörlés
  5. Én is estem már többször is térdre. Sokáig megvolt a nyoma, és fájdalmas volt.

    VálaszTörlés
  6. Jobbulást Anikó!Vigyázz magadra! a fotók szépek, a kerted is...a cicca meg alapból aranyos..a miénk most egy műanyagládát talált... most ott alszik, most nem baj, hogy nincs benne semmi, én meg jó kis alvó helyeket csináltam neki, hogy jó kis puha is legyen... de ez most sláger ez a hely...

    VálaszTörlés
  7. Ajjaj Te szegény, mintha még nem lenne elég bajod. Gyógyulj meg gyorsan. A térd sajna nehezen jön helyre, nekem elég volt egy rossz lépés és hetekig nyavalyogtam. A kert viszont gyönyörű, a cicus pedig nagyon aranyos a kis kosárkájában.

    VálaszTörlés
  8. Együtt köszönöm meg a jókívánságokat. Rám fér, szenvedek. A felállás tragédia, főleg hogy a jobb térdem sem tökéletes. Gondolom a varratok is feszítenek. Meg amúgy is jól összetörtem magam. Cirnyó és Aladár is egy-egy kosárban alszanak a ház előtt, vagy bokorban, vagy ki tudja hol.Ezek a kosarak nagyon népszerűek.

    VálaszTörlés
  9. Gyógyulj meg gyorsan!(Van a kertedben fekete nadálytő, úgy láttam. A levelét kicsit kloffold meg, tedd a térdedre, csavard át folpackkal. Meglátod, sokat segít a gyógyulásban.)
    A kerted gyönyörű.
    Marika

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm Marika, egyenlőre kötés van a térdemen. Utána megpróbálom.

    VálaszTörlés
  11. Gyógyulást, sajnálom nagyon!

    VálaszTörlés