Oldalak

2021. július 28., szerda

2.41

 az idő, éjfél óta nem tudok elaludni. Kezdtem egy korty pálinkával, engem elvileg ennyi kiüt. Most nem. Aztán ettem, rá ittam meleg tejet, Méz nélkül, mert cukros. Nem használt. Vettem be fél altatót, oda se neki. Ittam rá fél deci bort, tudom, tudom, nem érdekel. Azt mégis megettem egy kanál mézet, s levendula cseppeket cseppentettem a párnámra. Az alvás kacagott rajta. Aztán ismét bevettem egy fél altatót, s most itt kínlódok, de értelmes olvasásra képtelen vagyok, tán írásra is.

Holnap szedik ki a varrataim. Ideges vagyok miatta? Egész nap robbanás közeli állapotban voltam , amúgy is. Nem tudok balra fordulni az ágyban, a zúzódás miatt, pedig hason alvó vagyok. A másik irányban a sebesült térdem miatt nem tudok jól feküdni. No, de ez egy hete így megy. S reggel szól az ébresztő, mert varratszedés előtt ügyintézés lesz. A fenébe.


3 megjegyzés:

  1. Bizonyára a további még melegebbet érezted, aztán a stressz hogy mész varrat szedésre, és a fájdalmaid...jó sok minden összejött...Remélem jól alakulnak a mai dolgaid...Ma se fogsz fázni...

    VálaszTörlés
  2. A meleg, a stresszelés mindentől, a tehetetlenség, hogy nem tudsz úgy mozogni, ahogy szeretnéd - ezek mind hozzájárulnak a nem alváshoz.

    Drukkolok, hogy napról napra javulj és tudj mozogni kedved szerint!

    VálaszTörlés
  3. A varrataimat nem szedték ki, majd pénteken. Nem volt beteg!!! Kérdeztem, hogy mi történt? Mondták, hogy ez ilyen hullámzó. Micsoda meleg volt, ez már embertelen.

    VálaszTörlés