Oldalak

2020. június 3., szerda

Meggyötörve


 érzem magam, mint akit kifacsartak. Tegnap szédültem, estére felugrott vérnyomásom, szorított a szívem. Nagyon megviselt az egész, nagyon. Azt mondja az asszisztensnő az időjárás, frontok miatt van. Ha amiatt is, szörnyű volt. Amúgy ma lett volna neurológiai vizsgálatom. Tegnap 8x hívtam a számukat, természetesen nem vették fel. Ennyit erről.

Az öreglány, akit ma a bokorban találtam, holott emlékszem, hogy bezártam a kapuját. Hogy került ki? És kora reggel esett az eső, esett. Tegnap Nagykanizsa körül dobta le a vizet, hozzánk, főleg a mi utcánkra már nem jutott.

Még jó múltkorában fotóztam a felhőket az erdőn. Jó kis játék elképzelni miket is mutatnak. 

 Az Úr figyel

 Repülő madár

 Lóháton utazó

 Repülő madár vagy madarak


6 megjegyzés:

  1. A frontok, amik MINDIG vannak nehezen elviselhetőek! Az(nem) egészségünk fő baja, hogy nehezen elérhető a doki. Ez nagy baj.
    A kutyus furfangos és szemfényvesztő. Akárhogy kijuthatott.
    Az állatok leleményességéről nekem mindig a lovarda jut eszembe ahol a lányom volt pár hónapig. Bocs ha már meséltem. Ott volt egy ló aki mindig megszökött. Bármilyen csomóval kötötték ki, ő eloldotta. Vicces volt a másik szokása: a vályúból a földre szóródott takarmány akkurátusan előbb beemelte az etetőbe és onnan ette meg. "Állati!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mesélted. Igen az állatok tudnak meglepetéseket okozni.

      Törlés
  2. :-) Immmádom ezt a felhő-játékot. Régóta figyelem az eget és járatom a fantáziámat.
    Olcsó játék....

    VálaszTörlés
  3. Megértelek.....Én kifacsart akárminek érzem magam.....pedig olyan szép minden, de ez a test, ez nehezen bírkózik...

    VálaszTörlés