Oldalak

2018. május 8., kedd

Valamikor

 én is így csináltam a jógagyakorlatokat. Azzal a különbséggel, hogy Macskaúr, amikor "gyertyából" ereszkedtem le a hátam alatt feküdt éppen. Éppen.




Ha már macska jöjjön egy gyermekszáj. Cicót a családi nyelvhasználatban Öregasszony(ká)nak hívjuk, hallgat is rá. Itt volt az unokám, látta, hogy jön előre a kapu felől:
- Jön  az asszony, az asszony!- kiabálta. 

Nálunk valahogy mindig fiúmacskák voltak, Öregasszonyka az első miénk, aki nőstény. (Ill. még eleinte itt evett a szomszédasszony, Hypo. Csak éppen nem figyeltem meg. ) Nekem is fiaim voltak, s mikor egyszer egy tanácsadáson láttam egy lánycsecsemőt döbbentem rá a kecses mozdulataira. Szóval, így jártam Cicóval is. Nem tudom más nőstény is így tekeri-e a farkát, de amit ő művel az külön művészet. 

Amúgy most éppen Bársony van elveszés alatt...

Hírek a laptopomról. Semmi jó hír, valószínű újat kell venni. Mondom a szerelőnek, mi lesz vele? Rajta van az életem, az ügyeim. Olyan, mint a villany, nélküle meghal az élet. (No nem nagyon, éppen kissé, de haldoklik.)

2 megjegyzés:

  1. Próbáltam én is jógázni itthon, de a kutyám nem hagyott, mindenáron megpróbált feltámasztani :) Ha bezártam a másik szobába, kaparta az ajtót. Így feladtam. Sajnos, nemcsak az otthoni jógázást. Nem tudtam rendszeresen beilleszteni a kesze-kusza munkarendembe, pedig nagyon szerettem és jót is tett.
    Laptop ügyben kitartás! Nagy veszteség lenne, ha veszne minden. Reméljük nem!

    VálaszTörlés
  2. A macskafarok témához: Nálunk Első Sámuel Királyi Herceg (hívónevén csak Samu) tud csodákat produkálni a farkával. Én nem is tudom, miről függ, hogy a macskák általában mit, hogyan jeleznek a farkukkal - de ő garantáltan tudtomra tudja adni, mit akar.
    Ez a gép dolog, szörnyen idegesítő. Nekem csak pár napig nem volt, de(egyéb bajaim mellett) bizony komoly hiányérzetem volt...

    VálaszTörlés