Oldalak

2017. szeptember 24., vasárnap

Vasárnap délután van,

tehát alszunk, én időnként olvasok is. Tegnap csak rádiót hallgatni voltam képes, ma már olvasgatok, de úgy érzem ismét megy fel a hőm. Fejem fáj, nemcsak a végtagjaim.

Más is alszik a házban, mégpedig a helyemen. Az én helyemen, a legmértanibb pontosságú helyemen. Nos, ki ő? A Mózsi. Ott is harmóniában a bútorszövet, pléd színével. Néha felvetődik bennem a kérdés: ez a macska véletlenül nem hozzánk született? (A kérdés felesleges, zárójeles, csak az ember eltöpreng, hogy tudja a legjobban kiválasztani éppen az ÉN helyem?)

10 megjegyzés:

 1. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek. Nem tudták elvinni, mert elbújt ha jól emlékszem, ő titeket választott és téged! Aranyos kis cica, a többi is, de ő olyan különleges. További szép napot, jó pihenést kívánok! ☺

  VálaszTörlés
 2. Érdekes figyelni ahogy a vadócból ölbemacska lett. Volt pár éve egy vörös testvérpárom, a két Mózsi, a közös névnek is története van, ott is úgy volt, hogy az egyiket elviszik. (El is vitte valami vagy inkább valaki a kettőt, egszerre vesztek el másfél évesen. Kicsit nagyon bele is haltam.

  VálaszTörlés
 3. Betegség? Neee! Pfuj!
  Oh! Cicatörténet. Eszembe jut mikor a nálunk született cicát halálra rázta a szomszéd kutyája. Láttam. Borzalmas volt. Nem is akarok emlékezni rá.
  De ami megmarad azt szeretjük.

  VálaszTörlés
 4. Élmény figyelni Mózsival a fejlődő szeretet kapcsolatotokat. Remélem mielőbb jobban leszel! Bár tudom, hogy mindig megteszel mindent, hogy ez sikerüljön.
  Ölellek

  VálaszTörlés
 5. Jobbulást! Én most a gyereket kúrálom, mert hétvégére benáthásodott, remélem nem lesz rosszab :( :(

  VálaszTörlés
 6. Már javulok, bár a tökéletességtől ez még messze van, de a fájdalmak csökkentek, s ez máró jó. Bársony volt, hogy beszélgetett velem, mellém ült, de ha nyúlok felé elfut. Ő kemény dió.

  VálaszTörlés
 7. Jobbulást kívánok én is! Ezek a cicák terapeutának sem rosszak :)

  VálaszTörlés
 8. Mert szereted, azért fekszik a TE helyeden.:) Szombat este én is Bikficcel a hasamon olvastam.:)

  VálaszTörlés
 9. Tapasztalataim szerint a macskadorombolás gyógyít. Feküdj mellé, simogasd, hamarabb fogsz meggyógyulni.

  VálaszTörlés
 10. Fekszikő magától is, leginkább az ölembe. A kis vadóc...

  VálaszTörlés