Oldalak

2018. december 23., vasárnap

Tudom, tudom,

most karácsonyi készülődést kellene mutogatnom, de ha a kertbe kimentemkor ezt láttam?!



 Téli jázmin és kikeleti bangita tavaszba öltözötten, s akkor az időjárásról már ne is beszéljünk.




Őbenne pedig napok óta gyönyörködünk. Jó ötlet volt korábban feldíszíteni, még ha amúgy ezt sosem akartam, de van amikor a szükség törvényt bont.

5 megjegyzés:

  1. Ejha! Nálatok tavasz van! Milyen jó látni! Nálunk is van, de csak langyos szellőben.
    Idén mi is hamarabb állítottunk fát, hogy ne legyen annyira sűrű a Szenteste. A macska is örül nagyon, már többször szedtük le a fáról.:)
    Örömteli ünnepeket kívánok! M.

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű fotóid vannak♥
    Kellemes ünnepeket kívánok

    VálaszTörlés
  3. Tavaly mi is hamarabb öltöztettük fel a fát, hogy a N.országban élő lányom láthassa, mielőtt visszautazik. Most is, érkezett a pesti lányom, megleptük vele tegnap, mire hazaért, teljes pompájában várta :) örült nagyon! régebben mindig 24-e délutánján kapott díszeket a fa.

    VálaszTörlés
  4. Persze, itt is koratavaszt idéző időjárás...legalább a kazán nem megy annyit, mint mikor -10 fok van.

    VálaszTörlés
  5. Az az érzésem, hogy igenis vannak kivételek, amikor a karácsonyfa "gyújtás" nem feltétlenül kell, hogy dec.24 estére essen. A fa alatt/mellett boldogság kell, hogy legyen és ezt nem mindig lehet egyetlen nap estéjére időzíteni. Alkalmazkodni kell, és ez nem nagy baj. A lényeg: boldogság legyen a fa alatt/körül....
    A virágzó bokrok ? Hát én már semmin se csodálkozom. Megyünk bele ezerrel a globális felmelegedésbe, akarjuk-e vagy se. Nem kérdez bennünket Földanyánk....Mert ne legyünk már ennyire beképzeltek. NEM CSAK mi vagyunk az okai annak, ami jelenleg történik. És nem is először történik ez a Földdel - csak eddig mi még nem voltunk érintettek, hiszen még sehol se voltunk az előző változásokkor....

    VálaszTörlés