Oldalak

2018. július 28., szombat

Láttátok?


Ezt a két fotót az Időképről hoztam, nem tudom honnan, valószínű innen kerültem el egy olasz, kamerával  kísért  megtekintésre a fészre. Amit mutattak, hamar kifutottam, s megnéztem az égen. Többen kommentelték hol volt látható, s hol nem a felhők miatt. Fotózni a gépem nem tudott, csak későbbi  lehetőséget, amikor kezdett a Hold előtűnni.




 
A teljes takarás gyönyörű vörös színével ejtette ámulatba az embert. Viszont számomra döbbenetes látvány az volt, amikor már kezdett világítani a Hold, s ahogy az árnyék előtte volt, de ez úgy látszott mintha egy sisak vagy inkább teknőspáncél borulna rá. Ahogy lebegett fölötte. Felejthetetlen.

3 megjegyzés:

  1. Töredelmesen be kell valljam, irigyellek. Nálunk sűrű felhők borították az eget, s bár én a német tv.-ben két és fél órán át követtem a dolgokat - de az azért mégiscsak más volt. Hát sajnos akkor már ez is hiányozni fog az életemből....

    VálaszTörlés
  2. Mennyire készültünk rá... előző nap és következő nap is szépen látható volt a Hold, pont a holdfogyatkozáskor nem. Nagyon sajnáltam.

    VálaszTörlés
  3. Ez az: ember tervez, felhő végez, örültem, hogy láthattam.

    VálaszTörlés