Oldalak

2017. június 18., vasárnap

Mire jó a farakás?








 
 

7 megjegyzés:

  1. Cicajátszótér ;-)
    Nagyon cukik!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de aranyosak - nagy bajban lennék ha nálam lennének - nagyon nehezen tudnék megválni tőlük, még akkor is, ha tudom, hogy nem vagyok macskatenyésztő és esztelenség lenne mindet megtartani.

    VálaszTörlés
  3. Mi is siratjuk őket, de a lényeget te már leírtad. csak bízni lehet benne, hogy gazdára találnak. Mondjuk megfogni nem lehet őket, vagy én nem tudom, de megint "haldoklom", nem is tudom. A trikolórt próbáltam, ugye a hangomat már ismerik, megáll, dagaszt, de el nem érhetem.

    VálaszTörlés
  4. Előre izgulok, hogy fogják megfogni, akik meg akarják majd fogni, hogy elvigyék. Az ő pártjukon állok akkor is, ha neked ez most elég nagy probléma. Annyira édesek. Minél tovább ott maradnak, annál jobban hozzád nőnek.

    VálaszTörlés
  5. Az a szó kering a képeid láttán a fejemben, hogy idil. Az élet ilyen képekben mutatja meg mennyi reménység , szépség van a gyerekkor szabadságában.
    CSODÁSAN ELKAPOTT PILLANATOK A SZABADSÁG ÉS ÉLET PILLANATAIBÓL.
    Ezeket a képeket nézegetve még oly szép az élet. Annyira semmi árnyék nincs bennük.

    VálaszTörlés
  6. Nekem amikor volt a 7 cica a kandalloba bujtak el es jottek ki sorban almosan..pont rajuk emlkeztetnek, nagyon edesek:)

    VálaszTörlés
  7. Mi is szeretjük őket, de megfogni most sem engedik magukat. Sajnálom őket,de így is marad 2 macska és Zsebi. Remélem sikeres lesz a befogásuk.

    VálaszTörlés