Oldalak

2017. június 8., csütörtök

Csak fotók,

fáradt vagyok. Ma volt nálunk a macskás hölgy, némi bepillantást nyertem a macskamentés világába.


 A legbátrabb, Okula, mindig jön az anyjával.

 Lájbi "gézamalac"-cal.

10 megjegyzés:

 1. Nagyon kedvelem az ilyen tarka cicákat, bár nem hinném, hogy ez egy igazi teknőctarka lenne (annak idején tanulmányoztam kissé), inkább keverék. A fekete egyenesen imádnivaló! én ugyan a tiszta fehéret részesítem előnyben (láthattad nálam nővérem cicáját), ugyanakkor a feketék, sőt a teljesen hamuszürkék és a teljesen vörösök is nagyon tetszenek. Remélem, idővel megoldódnak a gondjaid és nem lesz ennyi - vagy ennyi se, nem tudom, szereted-e, ha van. Vagy van is már régebbről, csak én nem figyelek annyira...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Keverék Isabel, keverék. Gond az van, néha a hócipőm tele vele.

   Törlés
 2. Jajj hat nagyon edesek!! most megint faj a szivem egy kiscica utan..pedig Panda sokkal tobbet van itthon most, es dorgolozik, tegnap dorombolt is..nagy szo ez, mar hatodik eves nagyfu..
  Ma meg kulon fesulest is kapott tolem:)

  VálaszTörlés
 3. Ez a baj...ez, hogy olyan édesek és annyira lehet(ne) szeretni őket. Na de a szaporaságuk ijesztő - és a piciből nagy lesz és akkor már "annyira" nem édes és kezdődnek vele a problémák. Az ember általában az egyszerűbb megoldásokat szereti, maradjon a cica aranyos, pici, ne csavarogjon, ne legyen vele különösebb gond. Hja, de az élet sajna nem ilyen....
  És ami tragikus, ahogy gyerek a játékát, vannak, akik az állataikat is megunják egy idő után. A játékmaci még csak elviseli a mellőzést, de egy cica/kutya ???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ez a szaporaság és az emberi felelőtlenség ez nagyon ijesztő, ahogy írod.

   Törlés
  2. bocs a hasonlatért, de az embernél ugyanez van:-(

   Törlés
 4. Okula is egy lánycica,hiszen háromszínű csak nőstény lehet,fiú nem.
  Nagyon szép cica.Vajon tudja-e,aki kiválasztja?Jön majd az utánpótlás...
  Anci

  VálaszTörlés
 5. Anci, őket az otthonban mind megműtik. Ma már a kezem közt is volt, sőt B. az este elszólta magát, hogy elsiratta ezeket a cicákat. A vötrösök pedig csak fiúk? Itt is olyan félénk a fekete.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. így van, ezt az állatorvos férjem is mondta. a vörös fiú, a trikolor lány. nagyon cukik :)

   Törlés