Oldalak

2017. június 18., vasárnap

Mire jó a farakás?
 
 

7 megjegyzés:

 1. Cicajátszótér ;-)
  Nagyon cukik!

  VálaszTörlés
 2. Jaj de aranyosak - nagy bajban lennék ha nálam lennének - nagyon nehezen tudnék megválni tőlük, még akkor is, ha tudom, hogy nem vagyok macskatenyésztő és esztelenség lenne mindet megtartani.

  VálaszTörlés
 3. Mi is siratjuk őket, de a lényeget te már leírtad. csak bízni lehet benne, hogy gazdára találnak. Mondjuk megfogni nem lehet őket, vagy én nem tudom, de megint "haldoklom", nem is tudom. A trikolórt próbáltam, ugye a hangomat már ismerik, megáll, dagaszt, de el nem érhetem.

  VálaszTörlés
 4. Előre izgulok, hogy fogják megfogni, akik meg akarják majd fogni, hogy elvigyék. Az ő pártjukon állok akkor is, ha neked ez most elég nagy probléma. Annyira édesek. Minél tovább ott maradnak, annál jobban hozzád nőnek.

  VálaszTörlés
 5. Az a szó kering a képeid láttán a fejemben, hogy idil. Az élet ilyen képekben mutatja meg mennyi reménység , szépség van a gyerekkor szabadságában.
  CSODÁSAN ELKAPOTT PILLANATOK A SZABADSÁG ÉS ÉLET PILLANATAIBÓL.
  Ezeket a képeket nézegetve még oly szép az élet. Annyira semmi árnyék nincs bennük.

  VálaszTörlés
 6. Nekem amikor volt a 7 cica a kandalloba bujtak el es jottek ki sorban almosan..pont rajuk emlkeztetnek, nagyon edesek:)

  VálaszTörlés
 7. Mi is szeretjük őket, de megfogni most sem engedik magukat. Sajnálom őket,de így is marad 2 macska és Zsebi. Remélem sikeres lesz a befogásuk.

  VálaszTörlés