Oldalak

2017. január 17., kedd

Jelentem,

szomorúan, elpusztult a lepkénk. Nézem milyen sötét van a földön (parkettán), ő volt. Sokáig kihúzta.

Anno, volt kollégánktól Emőke csokit kapott Nőnapra a főnökasszony. Aki nyelt egyet, s megkérdezte tőle, honnan tudja, hogy imádja az Emőkét? (Ő csábította el a volt férjet.) Így jártam én is. A Google kidob értesítéseket érdekes napokról, fotókról: Éld újra ezt napot!. Amit kaptam, azon a napon volt a fiam őssejt beültetése 20214-ben. Nem tudom, hogy újra akarom-e élni?

Holnap neurológia, vérképet kell vinnem. Nézem a beutalót, epekőre kérték a vérvételt. A két vérkép

összetétele köszönő viszonyban nincs.  Helyettesítés volt, a másik asszisztens ritkán használja ezt a programot. Itt csak én jártam rosszul. Nem lesz vérképem. (Azt már zárójelben jegyzem meg, hogy mióta gépesítés van, nehezebb a helyettesítés, általában.)


Átvittem a szomszédba a hozzánk bedobott újságot, sosem hagyom a kaput nyitva, most úgy maradt.
Jövök haza, Zsebi sehol. Igen ám, de a pindurka kutya is jött velem, miután a kezem szétrágta. Be a tuják alá (náluk), hatalmas ugatás, Zsebi, a féltékeny elkapta. Nem tudom ki volt jobban megijedve. Ő hamar kihasználta a nyitva hagyott kaput, s a féltékenysége átűzte (a tuják alá). A pici is mindig a tujáik alatt van, persze ő meg a kutyához húzódik, a kerítés mellé, ha kiengedik. Most sikerült találkozniuk, kerítés nélkül, a tuják alatt.



6 megjegyzés:

  1. Errol az elozo haz jutott eszmbe,a kutyank a kerites alatt asta at magat a somszed kutyahoz..nehany honappal kesobb megkaptam a legyott eredmenyet:) kiskutyakat:D nekem kellett elajandekozni oket.Mind jo otthonra lelt:)

    VálaszTörlés
  2. Leleményes a volt szomszéd! Én szürke kiscicákat keresek mindig a faluban, de nem találom, ezek szerint ki tudja merre járnak a macskák? Nem is gondolnánk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy a macska és kutyatulajdonosok - nem sokat törődnek ezzel a témával. És az ivartalanítás eszméletlenül sokba kerül. Ezért kerül olyan sok állat utcára.
      Én jó időben gondoskodtam az enyémekről - a mi környékünkön az én kandúromtól nem kell félni. Legalábbis kismacska-csinálás miatt. Mert verekedni azért rendesen verekszik. Védi a birodalmát :-)

      Törlés
  3. A lepke...szép,szép.Képzeld csak el,hogy nyáron,ha meglátod a sok hernyóját a virágodon vagy a konyhakertben,mit csinálsz velük?
    Ha okos vagy,kiirtod őket,ha sajnálod,hát ők eszik meg a kedvenceidet.
    Az élet már csak ilyen.
    Anci

    VálaszTörlés
  4. Anci, ez pávaszemes volt, nem is értettem hogy került, s maradt meg a szobában, míg a múltkori napos idő elő nem csalta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés esetben és körülmények között, van olyan, amelyik tavaszig áttelel.

      Törlés