Oldalak

2012. május 31., csütörtök

Reggel

Végre süt  a Nap, nem esik. Kimegyek a kertbe elvetem amit tegnap akartam. Mindenen cseppek ragyognak, ahogy a nap rásüt a bokrokra, levelekre.


Hogy miért nem tudok mikrót fotózni, nem értem.

Zsebi furcsa, nem akar játszani, a szomszéd kerítés és kutya felé húzódik. Ha a szomszéd kutyussal játszik a gazdája, ő is vele fut - a mi oldalunkon. Most neki akar imponálni? Máskor megőrül a labdadobálásért.

Közben a tolvaj bement a nyitott ajtón, s látom lakmározik a száraz eledeles dobozokból.Ha a fotókon fekete féle macskafolt látszik, hát ő a tolvaj! Készülök, megyek el: orvoshoz, munkába. Ilyenkor mindig sajog a szívem....

Remélem Zsebi bágyadtsága csak átmeneti, néztem, kullancs nincs benne, mert  a kertben is belement a nyaki kence ellenére. Indulnom kell...

7 megjegyzés:

 1. Mi is a bajod azzal a mikrofotóval?:-)Olyan hangulata és "illata" van, hogy nagyon érzem.
  Kis tolvajt megnéztem, és a HÁZ-at is szemrevételeztem, ami látszik belőle. Nanááá!:-)))
  Zsebi állapotáról majd tudósíts, érdekel.
  Délután megyek dolgozni, este 10-ig, ezért piszkálgatom most itt a gépet, aztán kezdem hamarosan a mára betervezett itthoni dolgaim.

  VálaszTörlés
 2. Kérdés: Ez a ház hátulja vagy eleje? Bocs', nem tudom eldönteni.

  VálaszTörlés
 3. Én is háromtól dolgozom, most ápolom magam, hulla vagyok, vihar készül. Nehéz nekem most nagyon. Ez a fotó oldalról készült. A két virágtartó közt van az ajtó. Majd teszek fel másokat is. Szép napot! Időjárásmenteset, ha lehet ilyent kérni ebben az időben.

  VálaszTörlés
 4. Az a több kép jó lenne, csak nem mertem kérni még eddig.:-)
  Azt értem, hogy oldalról készült, de ami a kép hozzánk közelebbi részén van( ahol a fa is), az a ház eleje vagy hátulja? Ezt nem értem!:)
  Frontérzékenység?
  Nem volt "időjárásmentes" a nap. Eső is elkapott, nap is sütött...

  VálaszTörlés
 5. A ház hátulról, adiófa felől.

  VálaszTörlés