Oldalak

2021. november 3., szerda

Halottakra emlékeztem (és a ráadás)

 
 


  



 

9 megjegyzés:

  1. Anikó, napokig az járt az eszemben, hogy mennyi számunkra kedves embertől vettünk már végső búcsút. Valahogy annyira fájt most az emlékezés... 😢😢😢

    VálaszTörlés
  2. A pandémiák, a sok belmédiás riogatás felerősíti az emberekben a félelmet. Sok a halál körülöttünk, nehéz ezzel nap mint nap találkozni.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Orsi és Anikó! Bocsánat, hogy ismeretlenül szólítalak meg benneteket. Személyes élményként azt tapasztalom, hogy egy jobb világ felé tartunk, aminek komoly ára van. Talán, hogy végre megbecsüljük és helyére kerüljenek a dolgok.

    Másfelől pedig bátorkodom a saját halottaim után kijelenteni, hogy nem mindenki szeretne ebben már részt venni. Olyan könnyű a lélek és az emberi lét. Szinte nincs olyan nap, hogy ne jusson eszembe az elmúlás. A felelősség minden nap, amit tehetek és teszek magamért és környezetemért. Igyekszem egyre inkább úgy élni, hogy mindennap megtegyem a tőlem telhető legtöbbet annak érdekében, ha bármi történne velem, nyugodt szívvel és tiszta lélekkel hagyjam itt e világot.
    Ettől a tudattól máris könnyebb számomra minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindegyikünk máshogy közelít, ahogy ő érzi,s ahogy tud. S erről a jobb világról bár igazad lenne!

      Törlés
    2. Teljesen megértelek és egyetértek, ezért írtam egyes szám első személyben.
      Bízom és hiszem, hogy jobb lesz már pár generáció múlva.

      Törlés
    3. Egy fontosat elfelejtettem: Ahhoz, hogy jobb legyen, most kell tenni.

      Törlés
  4. Külön köszönet a videóért.
    Nagyon tartalmas!

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, új információkat tudtam meg. Pl. a lélek távozása.Az olaszoknál egyértelműen a holtakat itt engedték el a házaktól.

    VálaszTörlés
  6. Ugyanerre gondoltam, a másik a fűnyíró szalma aprításra való felhasználása volt. Az egyik lelki a másik anyagi tartalom. Köszönet érte.

    VálaszTörlés