Oldalak

2021. június 28., hétfő

Örvénylő felhők








 A nagy színjáték eredménye nulla. Alig pár csepp eső esett, tőlünk 15-25 kilométerre pakolta le. S a föld csak várja, várja és várja az esőt.




6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű felhők, kár, hogy nem lett semmi eredményük.

    VálaszTörlés
  2. Szépek, félelmetesek a felhők...ennek ellenére szeretem nézni fotozni,(nem is keveset) találgatni, mit látok bennük... vagy félemet kelt, hogy milyen formátumba nyítja meg a csatornáit...Amilyen szépséges tud lenni, olyan misztikus, borzongatós is tud lenni.

    VálaszTörlés
  3. Vera, mondtam akkor a szomszédomnak várjuk ki a végét. Milyen igazan kett, sajnos.igen a szépségúknek árnyoldala us van.

    VálaszTörlés
  4. Ahogy eljöttünk Baranyából, véget is ért ott a hőség (elvette minden erőmet, energiámat...), igaz utána láttam a hírekben, hogy volt jég bőven. Sajnos az ilyen nagy melegek soha nem érnek véget csendesen, mindig pusztítással jön a lehűlés.
    Nálunk szombaton este/éjszaka volt 10 mm eső, kevés jéggel. Nagyon örültünk ennek az esőnek, siralmas a kert meg minden a szárazságtól.

    VálaszTörlés
  5. Vagy nincs eső, elszárad minden, vagy jégtömbök esnek, s elpusztítanak mindent. A normális középút -úgy érzem- megszűnt. Szomorú....

    VálaszTörlés