Oldalak

2020. október 25., vasárnap

Felhők, köd, könyvek

Olyan régen fotóztam felhőket, valahogy, ha kint dolgozom délután, bejövök, én már nehezen mozdulok ki.




 

A reggeli párás fotókhoz bizony utcára kellett mennem, elsétálnom, ahonnan jól lehet fotózni. gyönyörű a látvány, csak éppen belelógnak a vezetékek minálunk. Ha a városba autózunk ilyenkor az ember szívesen kiszállna, s csak fotózna, és fotózna. Meseszép ahogy a völgyön átsüt a nap, bevilágítja a párás, ködös részeket.





 Őszül az időjárás, macskáink is megtisztelnek minket jelenlétükkel.A harcfi is ki-kimegy, aztán inkább itt bent tölti az idejét, leginkább alvással. A gazdasszony mit csinál közben? Olvas, ölében egy vagy két macskával. Főleg, ha Cirnyó úrfi nem osztja ki szegény Asszonykának a jobb egyeneseket.

A szerzőtől érzelmes könyveket olvashattunk, most más útra tért.

Skandináv, ha ez csak így menne.Viszont az ember jót derült a rabló öregeken.

Az ő könyveit kedvelem. Zenei, képzőművészeti témák, érdekesen megírva, még az ismereteket is jól adagolja. No, és persze szerelem, s a végén minden jóra fordul.A fentiek könnyű olvasmányok, egyszerűen szükségem volt ilyenekre. Kezdek lassan visszatérni az életbe. Ezek lekötnek. Kikapcsoló  olvasmánynak, őszi kuckózásra nagyon ajánlom őket.





4 megjegyzés:

  1. Én is...Jó nézegetni hogy mit is ábrázol, mire hasonlít...Ráadásul, olyan gyorsan változnak,szépek, félelmetesek.

    VálaszTörlés
  2. Olyan szép a ködös táj is, erdőben, mezőn vagy éppen még otthon is. Nálam az az igazi ősz jel, a köd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak fotózni nehéz. Képzel, ahogy kinézek a szobai ablakon ott sávban látni a ködöt, az tényleg nagyon szép, főleg ha a nap átsüti.

      Törlés