Oldalak

2020. augusztus 17., hétfő

Adjunk a romantikának!

Levelek Júliának  a film, 

és a könyv:

 

 történelmi krimi, erősen megtűzdelve a szabadkőművességgel. Persze van szerelmi szál, barátság, s muzsikálnak benne, de lényeg a gyilkos felkutatása. Nekem tetszett, nem volt(?) annyira durva, mint a lenti két könyv amiket félretettem. Az utóbbiak szerőzit szeretem, ezekben a könyvekben a téma ami elriasztott. Kiderült, kolléganőm is így volt vele.


A múltkori bejegyzéshez: tsztáztuk a családommal a kényes kérdéseket, néha haszna van egy-egy bejegyzésnek, az embert lépésekre készteti.

Kandúrkánk, a falufi köszöni megvan. Szenvedünk, ő a bezártságtól tán jobban, mint a lába kiiktatásától. Én meg a helyzettől, az állandó vigyázástól, ne maradjon nyitva ajtó, ablak, ki- és meg ne szökjön. Mondjuk az biztos, hogy visszajönne, a kérdés, a nagy kérdés, hogy milyen állapotban?


4 megjegyzés:

  1. Örülök hogy sikerült tisztázni a kényes kérdést! Ez megnyugvás neked is!
    Kandurkának gyógyulást!

    VálaszTörlés
  2. Néha jó,ha kiírjuk, amit gondolunk...jó hogy sikerült elrendezni.
    Jobbulást a cicának...ép most olvastam,hogy ketrecbe van egy cica, mert megroppant a valamije, mert ablakon és szúnyoghálon kikapta a cicát a szomszéd kutyája...Szenved a gazdi és a cica is...Ketrecbe kell lenni 5 hétig...

    VálaszTörlés
  3. Nehéz ez, mindenkinek.Aki állattal él az jobban érzi ennek felelősségét, nehézségét.Itt a ketrec, ki kellene próbálni...

    VálaszTörlés