Oldalak

2020. augusztus 23., vasárnap

Mancókának nagyon, nagyon, s minden virágszeretőnek

Keszthelyen jártunk a kastély Pálmaház és madárpark kiállító részén. A mocsári hibiszkuszok teljes pompájukban nyílnak, éppen. Szóval aki ráér, s van rá lehetősége ajánlom megnézni. Bevallom én a melegtől olyan rosszul lettem, hogy a következő helyszínt ahol trófeákat, s modellvasútat nézhettünk volna az épület előtt egy padon pihenve "néztem meg".


















 

 Amúgy nekem az Amazon ház a nagy kedvencem. Azt a kiállítást fantasztikusan rakták össze. S a kastélyból kiérkezve kézműves szörpöt ihatunk, s finom fagyit is nyalhatunk, szóval már megéri megnézni. A hozzám hasonló nyavalyások pedig válasszák ki a nap hűvös időszakait a madarakhoz, növényekhez.... S Keszthely pedig csodaszép, de ezt azt hiszem mindenki tudja.

6 megjegyzés:

  1. Ó, Anikó! Ilyen kedves meglepetésre ébredezni igazán jó! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Csodásan indítottad a napom! Milyen kevés kell a boldogsághoz!
    Többször is jártunk már Keszthelyen, de ez a rész valahogy mindig kimaradt. Sajnálom! Hátha sikerül még eljutni oda is egyszer! Semmiképpen nem hagyom akkor ki. Legyen szép a te napod, heted is, mint amilyen szépen indítottad az enyémet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most aktuális, gondolkodtam is, mik lehetnek ott máskor? Most meseszép.örültem örömödnek, ugye milyen kevés kell, s milyen jó érzés?

      Törlés
  2. Köszönöm a fotókat!Jó hogy gondoltál ránk! Gyönyörűséges virágok!
    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépek és kulönlegesek volták.Kifeküdtem szigorúan fekszem. Ölellek

      Törlés
  3. Hú de szép képeket hoztál már megint! Köszönjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bea.ki varr, ki fotóz,de milyen jó, hogy örömünket leljük benne.

      Törlés