Oldalak

2020. augusztus 3., hétfő

Nem csalás, nem ámítás

Magyar meztelen csiga a szunyoghálós ablakú háló plafonján. Kérdi az uram: mi jöhet még?


6 megjegyzés:

  1. Atyaég! De utálom őket! Mindenfelé nagyon sok van belőlük.

    VálaszTörlés
  2. Azt nem értettük,hogy és hol jött be?

    VálaszTörlés
  3. Pfujjj, de gusztustalan! valahol az ajtón "surranhatott" be, aztán sunyin mászott ott valahol a fal mellett, aztán fel a plafonra.
    Mennyi utat kellett neki megtenni, mire felért a mennyezetre és Ti meg orvul leszedtétek onnan :D

    Mindenesetre nem örülnék én sem ha egy ilyet találnék a hálónkban...

    VálaszTörlés
  4. Irtam választ elszállt, s ilyenkor elmegy a kedvem az írástól. Szóval Cirnyó lazíthatta meg a hálót, csak azt nem értem mit keresett ott a csiga? Igen, jó hosszú útja volt, Orsi.

    VálaszTörlés
  5. Hát még mekkora utat tettek meg a spanyol csigák hozzánk!Undorító,húsos,sárga csigák.A szobátokban a "magyar"csiga látható...
    Amikor jártam a Caminómat,arra gondoltam,hogy hazájában látom majd a sárga spanyol csigát...Ezzel ellentétben amikor a franciáktól indulva megmásztam a Pireneusokat,nagyon sötét,fekete,óriási meztelen csigákkal találkoztam.Ilyen feketét még soha nem láttam.Sokat esett a magas hegyekben,hát csiga is sok volt.Csodálkoztam,hogy nincs sárga csiga,amit nálunk spanyolnak hívnak.Majd 400 km után megjelentek a sárgák.Galíciában,ahol az Atlanti óceán hatása miatt nagyon sok az eső,rengeteg a csiga is,ott már csak sárga.Mi mindent tapasztal az ember ekkora úton?!
    Anci

    VálaszTörlés