Oldalak

2019. november 12., kedd

Láttam egy szép, emberi filmet



Pár napja filmeket nézek. Hetek óta, hosszú hetek óta nem néztem filmet, könyveket is mostanában kezdtem olvasni. Egyszerűen az egyéb dolgok annyira lekötöttek, elfárasztottak, hogy nem maradt rá figyelmem. Persze néztem egyéb műsorokat 

Escape to the Country

https://www.youtube.com/watch?v=Emns20e02Ic 

 a sorozatok adásait, de ezek más típusúak. Most elém került pár film, ami  leültetett ismét  a megnézésük elé. 

Ma bekerült az ajtóba a "kukucska" , kifizettem a szerelőket, ez a fejezet véget ért. Már csak a javítás van hátra, aztán takarítás, s vége az ablak- és ajtócserének. Csütörtökön átveszik a kéményeket is.

Remélem nyugodtabb napok jönnek.

 


4 megjegyzés:

  1. Most jönnek azok az idők, hogy beszorulunk a lakásba és előkerülnek a filmek, könyvek. Jó is az, bekuckózni egy sarokba és átadni magunkat ennek az élvezetnek! Nekem is van néhány könyv előkészítve, meg egy török feliratos sorozatot nézek, ami nekem most a világ legjobb alkotásának tűnik. Ennyi csodás érzelmet egy filmben, meg ennyi kiváló színészt ritkán lát az ember.

    VálaszTörlés
  2. aHOGY ÍROD, ENNEK AZ IDEJE VAN. iTT ESIK, FÚJ, HIDEG VAN, BRRRR.

    VálaszTörlés
  3. Estére mindig olyan fáradt vagyok, hogy simán elalszok bármit nézek is :(((( kevés film tud megfogni, legalábbis ami a tévében van, na ott az a sok lövöldözős, hát azt nagyon nem szeretem.

    VálaszTörlés
  4. Mostanában találtam én is rá párra ami leköt. Nem is értettem, hogy miért nem?

    VálaszTörlés