Oldalak

2017. január 14., szombat

Reggel: hó alatt






Két világ: a fenti fotó kintről bentre készült, az alsót a szobából fotóztam.

Zsuzsa Nikon Coolpix a fényképezőgép, most jutott eszembe nem válaszoltam a múltkor. Ma ismét egyetlen fotót sem készített... (Ez egy selejtes darab lehet, mert sok gondom van, volt vele.) Így nem tudom a tegnapi nyugvó hold csodáját bizonyítani. Mert mire észrevettem, s újra fotózni kezdtem már nem láthattam. Viszont a ritka elkapott a tegnapi volt.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a holdas képeid. Irigylek mindenkit akinek van érzéke a fotózáshoz. Nekem sajna nincs. Meg különben is a fotózási szögekkel is gondban lennék. :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Györgyi, inkább szeretem csinálni, mint tudom. De annál nagyobb örömmel csinálom, s ez a lényeg.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Reggel meg is lepett, mert egyszer csak elállt a hóesés tegnap. Pazar volt, amikor kisütött a nap, s csillogott, ahogy olvadni kezdett.

      Törlés
  3. Huhh, újabb csodák! Mifelénk nincs ekkora hó, de itt is gyönyörű:))Jelenleg a telómmal fotózom, és nagyon örülök neki, ha sikerül valamit normálisan lefotóznom. Az állatfotó még ma is rejtély nekem, pedig téma az lenne nap, mint nap, ezerrel... Az előző fényképezőgépeimmel sajnos én is hasonlóan jártam, mint Te, így egyelőre nem beruházok fotógépre. A mai modern high tech egy-két évre szól, a profi pedig drága, és nem is nekem való.:((

    VálaszTörlés