Oldalak

2022. március 27., vasárnap

Március

 
 
A végén csak lett fény, napsütés, meleg, s bontakozó növények. Bizakodjunk! Már talán eső is ellátogat hozzánk. Várjuk!!!!

Nagyon gyalázatos a fehér "háttér"? A szomszéd elintézte a kertes fotóimat. Gondoltam felteszünk nádfonatot, ha nem takarnak majd a növények. De a kerítésen már fut vadszőlő, nem lenne egyszerű.



Ez az igazi reggeli fotó, még a fagy nyoma, pára, szűrt fények, aztán teljesedett ki a nap.


 





7 megjegyzés:

  1. Mi az a nagy fehérség ott? Nem tudom kivenni a fotókról.
    Annyira kellene az eső! Nem hajt a fű sem, olyan mint nyáron. Repedés van a földön. Mi lesz így?
    Csak lenne már vége ezeknek az éjszakai fagyoknak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Konyhaszekreny ajtók ... ezzel védik q hidegtől vagy az esőtől az épületet.itt is repedezik a föld.sajnos.

      Törlés
  2. Mi most azt a zöld belátásgátló hálót raktunk a szomszéd bácsi felől, egész sűrű, nem látjuk azt a hátsó részt, rendben tartja a kisöreg, de mégis jobb így, amúgy drótkerítés van ott eredetileg. Régebben borostyán volt, azt szerettem, de mindent kiölt a környezetében, gondolok itt virágokra.

    Itt már nem fagyott napok óta, holnap reggelre mondanak, remélem azért nem viszi le a rügyeket.

    Gyönyörűek a reggeli fotóid, hangulata van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fent van a kerítésen a szőlő, lekellene akkor tépni előtte. Bonyolult.Ma is fagyott, gyengén, de fagyott.Az itatók mutatják mindig.

      Törlés
  3. Nádfonatunk is volt régen, nagyon hamar tönkrement, bár azt mondják, ha lekenik lazúrral, tovább bírja, mondjuk a töredezéstől az sem óvja meg.

    VálaszTörlés
  4. Mi borostyánt ültettünk a kerités tővébe, mert mi a szomszéd dirib-darab téglából összetákolt disznóólát láttuk... Rettenetes ronda volt...Persze ez nem csak keritést, hanem mindent benőtt és a vadszölő is......nagyon szép a kerted, elhiszem, hogy bosszant a látvány.örülj a szépségeidnek!

    VálaszTörlés
  5. Vera szőlő van fent, de ilyenkor nem takar. A borostyán máshol a ronda budit rejti el. Egy pályázatra akartam fotózni, ugyanabból a szögből minden
    hónapban kellett volna.

    VálaszTörlés