Oldalak

2022. március 12., szombat

Tavaszidő

 Erős alhasi fájdalom, görcsök, láz, stb. Hallottatok róla? Másnál is. Ez most vigasztaljon? Mi ez?

Elkapott, rendesen. Szenvedem.kint melegszik, lehetne munkálkodni, esetleg kirándulni, gyógyulnék, gyógyulgatok. 





A lakás, azaz a WC regenerálódás befejeződött. Ideje volt, hetek mentek rá. Már csak a csempét kellene átfestenem. Ez rám maradt, új felrakása nem fért az időbe, csak helyreállítás az 5. csempével a falán. Ez van.

Az utolsó fotó írisz,  a fagy jelző szirmai, ma mínusz 7 fokkal ébredtünk. Pedig annyira édes(visszaolvasva mit akartam írni? ékes, èles?), tör elő minden, a gyümölcsfákon a virágok is.

Ahogy olvasok más blogokat magamat látom, Orsinál, Margónál. Egyformán gondolkodunk, egymást olvassuk évek óta. Rokonlelkek vagyunk. Ez jó, ebben a furcsa világban. Nagyvilágban. Már a napokban írni akartam róla, de elmaradt.

3 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást neked! Milyen nyavalyák érnek még el bennünket?
    Igen, rokonlelkek vagyunk! Biztosan ezért is találtunk egymásra itt néhányan. Majdcsak túllendülünk ezeken is és visszatér a régi, megszokott életünk! Reménykedjünk!
    Annak a kicsi írisznek olyan csodás színei vannak! A hunyorod is pompás látvány. Az enyémek inkább vissza szeretnének bújni a földbe. Rettentő szárazság van, nem haladnak a növények semmire. Hetek óta nincs semmilyen csapadék, kénytelen vagyok locsolni őket.

    VálaszTörlés
  2. Az az első fotó!... 😍😍😍

    Nem hallottam még ilyen tünetekről, hogy sok embernél előfordulna😲 valami vírus lehet, gondolom én. Kívánom, hogy gyógyulj meg!

    Igen, kitartunk pár rokon lélekkel egymást olvasgatva, tényleg jó betérni hozzátok ❤️

    VálaszTörlés
  3. Sajnos mikor valami front jön... hasonló panaszaim vannak... sosem tudom mi bajom... csak szar...tudom nem vigasztal.
    Az első képen lévő virág/ügye hunyor?/ és szin a nagy kerben 15 ezer forint volt... mesés volt meg az ár is...
    Csodás fotókat hoztál megint..Jobbulást Anikó:::

    VálaszTörlés