Oldalak

2021. március 26., péntek

Mára kitört a tavasz nálunk,


s ezzel a tegnapi rosszullét is magyarázatot nyert.A magyarárazattól függetlenül elegem van az időjárásból, a szervezetemre gyakorolt hatásaiból,, mert ezt el is kellene viselni, s egyre nehezebb. S ehhez még a kertből sem kell kilépnem. Oly sok mindent , mindenről írhatnék, nem megy az írás, nehezen fogalmazok. Majd talán egyszer.
 

 https://www.hazipatika.com/eletmod/orvosmeteorologia_humanmeteorologia/cikkek/humanmeteo_harmas_hatas_kinoz_szombaton/20210326145326?utm_source=nlc_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520

4 megjegyzés:

  1. Elolvastam, amit a linkben küldtél. Értem, hogy miért vagy ilyen rosszul. Nagyon sajnálom. Remélem, hogy beáll az idő, és nem jönnek-mennek a frontok.
    A képek szépek, sok gyönyörűség lehet a kertedben.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Éva, azért hiába lett meleg, ma lehűlt. Nehéz követni. Remélem te jól vagy.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az érdeklődésedet. A nehézkes járásomat leszámítva jól vagyok. Remélem, hogy te is. Ma reggel hűvös van. Voltam boltban, tapasztaltam.
    Kérted nálam, hogy nagyítsam meg a kommentek betűméretét. Nagyon szívesen megcsinálnám, ha tudnám hogyan kell. Látom, hogy a tied nagy. Leírnád, hogyan kell csinálni. Kerestem rá megoldást, de nem találtam. Előre is köszönöm a segítséged.

    VálaszTörlés
  4. Éva,összehoztam, de leírni nem tudom, mert ismét nem jön össze. Tudod, a vak tyúk is talál szemet esete. Elrendezés, speciális, oldalak volt benne, a bejegyzéseket kell módosítani. Talán holnap megpróbálom ismét. Sajnálom, ennyire telt tőlem.

    VálaszTörlés