Oldalak

2017. május 1., hétfő

"Nem vagyok normális"

 avagy már annyira elegem volt az egy hetes bezártságból, hogy kimentünk a szokásos erdőnkbe. (Hogy egy idő után mit mondtam magamra, nem részletezem. Hogy egy bezárt seb miért ennyire érzékeny, nem értem. Az volt, és bordó. Gondolom a bőr még nem gyógyult egészen. Amúgy tényleg szépen gyógyul. )





 A tavi rész a vadászház környezetében van. Amúgy zárt terület, csodálkoztunk is, hogy nyitva hagyták a kaput. Csak a vadásznapon jártunk itt, akkor tömeg volt, most sétálhattunk, körbenézhettünk. Többen is jöttek látogatók, úgy látszik a jó idő másokat is kicsalt ide.











 

 
 Kápolna? Minden esetre itt szoktak rendezni esküvőket. Most fedeztük fel - mert elvileg ez a rész nem látogatható-, hogy éppen egy asztal/oltár fér el ebben a tűzifával borított kis épületben.



 Ezek a "fehér szőnyegek" medvehagyma virágokból "készültek". 

Jó volt hazaérni, ahogy öröm volt kimozdulni is, Zsebi kisasszonynak is.

9 megjegyzés:

  1. Annyire szép környezetben élsz, gyönyörűséges, boldogan sétálnék ott én is.

    VálaszTörlés
  2. Orsi és és te is gyönyörűséges helyeken sétáltatok!!!!!!
    Éppen ma terveztem írni,hogy mennyire gyógyult meg a leforrázottságod? Az bizony még húzódik egy jó darabig sajnos.:( Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hasonlit Chertsey-re, a fenyoket leszamitva, mert ott abbol van rengeteg.Egyre jobban vagyom pedig meg minusz van,kulonosen ott.
    Gyonyoru kepek,feltoltenek..pocsek hetvege vplt,eso eso eso....
    Azert csak vigyazz a sebedre!

    VálaszTörlés
  4. Mindig nagy gyönyörűség fog el amikor a sétáid képeit látom. Ez a mostani kirándulás talán eddig a legszebb. Vigyázz magadra és ha lehet ne vagánykodj!

    VálaszTörlés
  5. Érdekes megoldás a kápolna - és szép lehet egy esküvő ilyen környezetben....

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm az aggódást, azért próbálok vigyázni magamra. Jó pihenni, olvasgatni, filmeket nézni, de egy idő után elég. Ki kell mozdulni. Már egyre jobb a lábam. Egy hete nem gondoltam volna, pontosabban hétfőn egy hete. Jól megijedtem, akkor.

    VálaszTörlés
  7. Jó volt veled a séta,szépeket hoztál...Jobbulást...

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép helyen sétáltatatok! Itt tényleg meg lehet feledkezni a fájdalomról is. (Érdekes, ott nekem se fájt úgy a térdem, mint most. Alig tudok még lépni is)

    VálaszTörlés
  9. Martonvásárt juttatta eszembe, igaz, ott a mocsári ciprusokat is lefotóztad volna. Kb. háromszor mentem el egyedül, mert mást nem érdekelt, egyszer szedtem egy csokor medvehagymát is. Azóta is nagyon szeretem, most is már bespájzoltam vagy harminc adagot. A fővárosban már nemigen láttam, nővérem fia hozott vasárnap Németországból, kaptunk belőle egy csokrot. Vajas kenyérre három-négy levél, de más szendvicsre is imádom. Mivel a nővérem nem ette, két nap alatt meg is ettem.

    VálaszTörlés