Oldalak

2023. április 4., kedd

Hogy kell dagadót vásárolni?

 Közölni kell azonnal, hogy tölteni szeretnéd? Nekem eddig természetes volt, hogy csak kérem, s szóltam a hentesnek, hogy legyen szíves felvágni. A Sparban megtanultam, hogy nem vagjak fel, tehát csak dagadót kérek. Ma kiderült, hogy előre szólnom kellett volna, hogy tölteni szeretném. 70 évesen mindig tanul az ember.






4 megjegyzés:

  1. Mindig szóltam a piacon is, hogy tölteni valót kérek meg fel is vágattam, én csak bénáztam volna vele otthon. Meg sem tudnám mondani, mikor ettem ilyen töltött húst, pedig szeretem. Még lehet csinálok húsvétra, úgyis illik az ünnepi kajákhoz.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok segiteni, soha nem vettem dagadót, de nálunk Apa a beszerző, minden téren...Eleinte azért mert hazafele, minden bolt előtt el kell mennie, miért menjen kétszer,igy be vásárolt...Most meg már nem szeretek boltba menni... annyira ügyesen megoldja... még a fonalakat is, lelevelezem az eladóval, csak bemegy fizet és hozza a cuccokat...Ritkán tud rávenni, hogy menjek vele..
    Szépek a virágok..kaptam sárga primulát, remélem több szerencsém lesz vele, mint eddig...

    VálaszTörlés
  3. Megoldódott a rejtélyem. Megtudtam, hogy a cégnél nem vágják le a csontos részről a tölteni való részt, mint a henteseknél.Alapból. Együtt árulják, ezért kellett volna külön szólni. Ha mondom, hogy bökje fel kiderült volna hogy tölteni kell, de ezt már tudtam, hogy fel nem bökik. Így maradt el a külön kérés. Akkor sem kellett volna olyan hangnemben odaszólni az eladónak.

    VálaszTörlés