Oldalak

2022. május 20., péntek

Ma délelőtt azt mondtam,

 hogy nem vagyok normális. Végül a nap engem igazolt, az összes ki- és elfáradás ellenére. Néha merni, kockáztatni kell. Elmentünk a közeli, kb. 35 km-re ide, Budafa pusztára, az arborétumba.Mellette szólt a közelség, a szépsége és a rododendronok, s bíztam benne, hogy  itt nem lesz tömeg, mint a Jeli arborétumban feltételezhető. Így volt. Nézzétek, s Mancókára nagyon sokat gondoltam az ő kedvence. Itt kb. 7 fajtát számoltam ma meg, lehet, hogy tévedtem. A látványuk mégis örömmel töltött el.




















8 megjegyzés:

  1. Én a Jeli arborétumot jártam át,csodás volt.Most olvastam a neten,hogy Zalaegerszegen is van havas szépe egy völgyben.
    Anci

    VálaszTörlés
  2. igen, csodálatos, sokszor láttam az Azáleás völgyet.

    VálaszTörlés
  3. Ez még hiányzik az életemből, egyszer élőben látni ezeket a csoda bokrokat.
    Meseszépek❤️

    VálaszTörlés
  4. Jut eszembe:a havas szépe virágpora mérgező.Sok méhész van Zalában.Kíváncsi lennék,hogy kinek adják el ezt a pörgetést?Mert a méh begyűjti...
    Anci

    VálaszTörlés
  5. Óóóóó, de jól tetted hogy kimozdultál! Ennyi szépség láttán biztosan jobban is érezted magad. kicsit irigyellek is, mert felétek annyi azáleás, rhododendronos hely van! Köszönöm, hogy a fotóid által láthattam őket!

    VálaszTörlés
  6. Mikor még többet tudtam járni, a Jeli arborétumban voltam. Nagyon tetszett, ahogy a Budafa pusztai képeid is tetszenek. Remélem, hogy jól vagy. Kívánom neled.

    VálaszTörlés
  7. Úgy emlékszem, hogy írtam hozzászólást mobilra. Hova lett? Amit odaírok, az a gépen nem jelenik meg, csak mobilon?

    VálaszTörlés
  8. A Jeli arborétumban is jártunk, gyönyörű, ezer fajta rhododendronnal. Most a tömeget akartam kerülni. Budafapuszta is szép, ősszel már láttuk, tavaszi megjelenésére is kíváncsi voltam. A fotók mesélnek. Anci méhek ügyében nem vagyok járatos.

    VálaszTörlés