Oldalak

2022. február 25., péntek

Hogy ne unatkozzunk!

Lehet, hogy a téma extrém, de tanulságul szolgálhat. Kibontva minden, de szétpakoltunk már előre mindent, a szomszédos szobából, mert félő volt, hogy a parketta alá is bemennek. Amúgy ok lehetett volna rá, de akkor ház szélessegben is bontani kellett volna, tehát e munka csak tűzoltás. Viszont némileg a veszélyt elhárították, hatástalanították egy időre. Pár évre. 
A szobában felől
A tetthely
Az okozók
A beszippantott csőgörény valami ronggyal turbózva, s ha ez nem lett volna elég a kifolyócsővön tán 3-5 cm a rés, amin kifolyt ami kifolyhatott, ha nem sikerült nálunk, földszinti lakás révén visszafelé kitört. Szerencse a szerencsétlensegben, hogy a fiam éppen otthon volt, s gyorsan érkezett a duguláselhárító.
 

A bekövesedett "anyag".S közben, ami  többszöri dugulasnál már "előkerült". Eszméletlen, hogy egy vécébe mit dobálnak bele az emberek.

S jöjjön egy kis szép az erdőről, mert a tegnapi napot ott fejeztük be, fejünket szellőztetve, erőt merítve a folytatáshoz.





7 megjegyzés:

  1. A férjem időnként szétszedi - a pincében szerencsére hozzáfér- a konyhai lefolyót. No, ott láttam ilyen megkövesedett akármit a csőben, alig tudta kivergelni belőle egy vaspálcával. Pedig mindig vigyázok mosogatásnál, a zsíros edényeket papírtörlővel kitörlöm előtte, súrolószert ritkán használok és mégis ilyen a cső. Még szerencse, hogy hozzáférünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanilyen volt tavaly nálunk is a konyhai lefolyó, ugyanígy jártunk mint ti is. A vicc az egészben, hogy nem lehet kapni olyan herkentyűt, hogy ki tudják cserélni. Egy fél napot küzdött a férjem vele, nagyon nehezen tudta ecetes áztatással eltüntetni. Mi is papírtörlőzünk pedig előtte, és még más nem használta, csak mi.

      Törlés
  2. Akkor képzeld el ill. láttad nagyban, 10 család hozadékával.

    VálaszTörlés
  3. Ijesztő képek! Ez nem semmi! Micsoda rombolást kellett miatta csinálni!
    Jó a sorrend! A rossz után az erdei képek nagyon kellemesek, feledtetik kicsit az előzőt.

    VálaszTörlés
  4. A bontás pech! De most már biztos rendben lesz.

    VálaszTörlés
  5. Margó, közben rájöttem, hogy fent voltak már, de kellett ide valami szép. S a világba is kellene, sok szép.

    VálaszTörlés
  6. Igen Bea, ma is pakoltunk, aztán ismét bontanak.

    VálaszTörlés