Oldalak

2017. július 15., szombat

Ember tervez,

időjárás végez. Gyerekeim, unokáim a Balatonon, úgy terveztük, hogy hétvégén talákozunk. Először jött ott egy csőtörés, közben nekem meg a hidegfront, ami kiütött. Ma sem mertem az utazást vállalni, pedig kirándulni szeretek. Megjegyzem, ha jól érzem magam. Ez most számomra egy igencsak durva hidegfront. Nagyon durva. Legalább eldöntené az időjárás, hogy mit akar, de döntésképtelen!!!


S akkor fekvés közben legalább olvasson az ember. Nagyon ajánlom, igazi kellemes meglepetés lett nekem ez a könyv.4 megjegyzés:

 1. Sajnalom,hogy nme tudtal menni:(( jobbulast kivanok mibel elobb!! a konyvet koszi:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Török mese, regényes történelem,már akik ezt a műfajt szeretik.

   Törlés
 2. nem akarom ismételni a tudósokat, az időjárás a környezetkárosodás miatt van, ámbár én emlékszem régi (gyerek és későbbi) nagy esőkre. Most, hogy leszakadt az a Pest megye nagyságú tömb (nem jegyeztem meg a nevét, bizonyára tudod a hírekből), előre nem látható szörnyűségeket hoz magával. Most egy kicsit itt is túl sok van a frontokból, de nekem ez a kellemes időjárás, ha 30 fölé emelkedik a hőmérséklet, már a halálomon vagyok.

  VálaszTörlés
 3. Isabel, engem a hidegfront zavar. Hibás vagyok, mert egy orvos elmagyarázta az antifront működését, szednem kellene. Így meg, ha lehűl, kiüt.

  VálaszTörlés