Oldalak

2015. december 18., péntek

Néhány hete

ismét angyali jelenlétet éreztem. Mit hívok annak? Néha álmomból ébreszt fel, most világos nappal a kanapén ülve olvastam, s egyszer csak éreztem az illatot. Az össze nem téveszthető édeskés illatot. Sokáig, legalább öt percig. Tudtam, angyal van mellettem, üzen. Átsuhant rajtam az üzenet, valami rossz fog történni, de a kimenetele jó lesz. Ezt jelzi nekem. (Több éves tapasztalat, a jelenlét valami szép üzenetét szokta hozni.) Megtörtént. A fiam trombózisa. Úgy néz ki jól van, s "csak" trombózisa volt.

Köszönöm szavaitokat, a múltnap nagyon kiborultam. Most is felébredtem, hajnalban, pedig mióta nem dolgozom, jól alszom, többnyire. Aztán beugrott az üzenet, gondoltam felkelek, s megosztom veletek.


Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.photographyblogger.net/wp-content/uploads/2011/07/Feathers14.jpg:  


6 megjegyzés:

  1. Örülök a történetnek:))
    Különben is: olyan helyes főképet raktál fel Karácsonyra:))
    Szép legyen az ünnepetek!

    VálaszTörlés
  2. Ismerem ezt semmihez sem fogható, meseszerű illatot. Amikor először éreztem, nem értettem az egészet, azt hittem, csak képzelődök. Mi ez a különleges illat és miért érzem a nagymamám jelenlétét magam körül? És legfőképp miért hallom kristálytisztán a szavait: "Ne félj, lányom, bármi is történjen... minden úgy történik, ahogyan történnie kell." Nem értettem. Aztán pár nappal később megértettem. Fel akart készíteni az előttem álló megmérettetésre és akarta, hogy tudjam: nem vagyok egyedül. Aztán persze a rosszról hosszú idő elteltével kiderült, hogy tényleg meg kellett történnie.
    Szerintem az angyalok mindig velünk vannak és ha úgy érzik, hogy szükséges, akkor kapcsolatba lépnek velünk.

    VálaszTörlés
  3. A Lélek érintése....♥Örülök a "jó" hírnek.

    VálaszTörlés
  4. J. tudod, mikor először éreztem nem értettem, aztán megértettem. Ha már jön az illat tudom változás lesz. Már régen járt nálam, ezért nem ismertem fel rögtön. Apám nyolcvanon túl kezdett el beszélni ilyen jellegű élményeiről, akkor már tudtam nálam, hozzám hogy kerültek a hasonló megérzések. Zsuzsa, Mamka megnyugvás, egyenlőre. Neked is hasonlókat kívánok Zsuzsa.

    VálaszTörlés
  5. Amikor Ginger eltunt, hetekkel kesobb ultem a hintaagyban es egy nyavogast hallottam..felugrottam es kerestem, mert biztos voltam benne, hogy O az..ma mar azt kepzelem igy koszont el tolem...

    Szepet irtal:)

    VálaszTörlés
  6. your ideas on this web page. I wound up inside Monster Muscle X your weblog right after researching physical fitness connected issues on Yahoo guess I lost track of what I had been performing! Anyway I'll be back as soon as again inside the long run to test out your blogposts down the road. Thanks. Im happy I found this blog, I couldnt learn any information on this topic matter prior to.For more ==== >>>>>> http://guidemesupplements.com/monster-muscle-x/

    VálaszTörlés