Oldalak

2015. december 16., szerda

Ha a nagy

karácsonyvárásról kellene írnom, nem tudnék írni a nagy karácsonyvárásról. Eddig sem tudtam volna írni, s most őszintén bevallom én begörcsölök a sok szép gondolattól. A másokétól, mert nekem valahogy nem jönnek, s ha jönnének, olvasván másokat, leállok.

Valami baj van velem. Rettenetes feszült napokat élek át. Fizikailag is, s ez valószínű meghatározza a rossz napokat. Mintha elborítana valami. Néha őrjöngésig vagyok feszült, bántok meg másokat, nem akarva. Valami nagy-nagy kikapcsolódás, nyugalom, ellazulás kellene. Hát nincs meg. Legszívesebben elfeküdnék egész napra, csak hadd maradjak így, s engem mindenki, de mindenki hagyjon békén.

Hagyjon békén.

10 megjegyzés:

 1. Ismerős, szinte ráment az évem, aztán kilábaltam belőle. Ezt kívánom!

  VálaszTörlés
 2. Nyugi

  control freak, ja vagyunk így ezzel néhányan

  nyugi

  feküdj el, egész napra
  próbáld ki legalább

  és mindenkit hagyjál békén
  csukd be a blogod,
  aludj

  vagy sírj

  de tedd azt ami NEKED jó

  VálaszTörlés
 3. Aniko:) en beken hagylak:) majd elmulik, holnap uj nap es utana meg ujabb..aztan egyszer csak jobb lesz.

  VálaszTörlés
 4. Én meg pont, hogy nem hagylak békén, mert amikor én így érzek, bevakarodnák a barlangomba, hogy senki ne lásson, akkor vágyom leginkább a törődésre, a szeretetre és azokra a bizonyos apró jelekre. Mindannyian megélünk hasonló időszakokat (nekem a tegnap is ilyen volt ), de fontos tudni, van kiút és várnak is odakinn ♥

  VálaszTörlés
 5. Nem csodálom....hiszen a fiad betegsége felőröl minden nyugalmat.
  Gondolok rád, nagy szeretettel....

  VálaszTörlés
 6. Para si e para a sua família desejo um Natal de Luz! Abençoado e repleto de alegrias.
  AG

  VálaszTörlés
 7. "Hagyd, hogy néha elragadjon az éjszaka, nézd a csillagokat és engedd, hogy megrészegítsen a végtelenség érzése. Az éjszaka, a maga minden sötétségével, egyben út is a megvilágosodás felé. Az éjszaka, melynek misztériumai közelebb visznek minket Istenhez, olyan, akár a sötét kút, melynek a legmélyén szomjoltó víz van: fekete árnyaiban valahol ott rejlik a láng, amely fellobbanthatja a lelkünket."
  Paulo Coelho

  VálaszTörlés
 8. Egy kiadós sírás lehet könnyítene rajtad. Utána pedig egy új nap új energiákat hoz neked és valahogy a nap is kisüt a lelkedben tőle. Addig pedig engedd meg magadnak, hogy azt tedd amire szükséged van!
  Hosszú nehéz év van mögötted. Engedd hadd menjen!

  VálaszTörlés
 9. Ha kellene, én sem tudnék...
  Jobb lesz, hidd el - komolyan így gondolom.

  VálaszTörlés